Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sam Trickett castiga un pot de 3,8 mil $ in Macau

Autor: | 29/03/2012

StarWorld Galaxy Resort Macau

StarWorld Galaxy Resort Macau

Cu ceva timp in urma, Gus Hansen a castigat intr-un joc de la Macau aproximativ 3.800.000$, iar Sam Trickett 2.300.000$ jucand la StarWorld Macau’s Poker King Club, pentru ca apoi sa intampine downswinguri uriase.

In acest moment, Gus povesteste ca juca la un joc cu blindurile de 1.300$ / 2.600$ si 5.000$ straddle, masa la care erau jucatori cunoscuti de high-stakes, cum ar fi Sam Trickett, si Tom Dwan.

Gus Hansen spune ca a reusit sa castige un pot de 515.138$, pentru ca apoi sa piarda la Tom Dwan un pot de 200.000$, cand a incercat sa faca un bluff pe river.

Nu numai Gus Hansen era cel care juca dur. Se pare ca si Sam Trickett a avut parte de actiune. Acesta a postat pe contul sau de twitter: “Joc de 12 ore, tocmai am castigat cel mai mare pot din totdeauna… prima oara cand castig un pot masiv anul acesta.”

Conform unor surse , Sam Tricket a reusit sa castige un pot de 3.800.000$, spunand ca este cel mai mare pot pe care l-a castigat vreodata.

Din pacate nu stim mai multe detalii despre acea mana. Insa dupa cum a spus pe twitter, Sam va furniza mai multe informatii despre mana aceasta pe blogul sau personal.

Andrew Robl a spus despre jocurile de la Macau : “ Este cel mai mare joc de cash din cazinouri pana in momentul de fata. Potul mediu este de 4-5 ori mai mare decat poturile din Las Vegas.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!