Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

S-au nominalizat cei 10 finalisti pentru Poker Hall of Fame 2017. Doar doi dintre ei vor ajunge acolo

Autor: | 18/07/2017

Phil Ivey

Phil Ivey

Se stiu cei 10 nominalizati pentru Poker Hall of Fame 2017, un club select al jucatorilor de poker infiintat in anul 1979 in care se regasesc mai multe legende ale pokerului mondial. Incepand cu 2006, in fiecare an sunt selectate cate 2 nume pentru Poker Hall of Fame, numarul total al celor care si-au vazut numele inscris odata pentru totdeauna ajungand la 52, din care doar 21 mai sunt in viata.
Revenind la editia din 2017, cei 10 nominalizati sunt: David Chiu, Mori Eskandani, Ted Forrest, Thor Hansen, Phil Ivey, Mike Matusow, Max Pescatori, Matt Savage, Huckleberry Seed si Dave Ulliot. In general se nominalizeaza jucatori cu performante exceptionale care si-au pus amprenta de-a lungul timpului in poker, insa sunt si exceptii. De pilda Mori Eskandani nu a fost nominalizat pentru performante, ci pentru contributia deosebita adusa industriei pokerului prin promovarea jocului in cadrul show-urilor televizate High Stakes Poker si Poker After Dark.
Pentru ca o persoana sa fie nominalizata in Poker Hall of Fame, trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

1. Sa aiba minim 40 de ani
2. Sa fi jucat poker pe mize mari
3. Sa fi jucat poker constant bine, castigand respectul celorlalti
4. Sa fi jucat impotriva unor jucatori de cel mai inalt calibru
5. Pentru non-jucatori, sa fi contribuit cu succes la cresterea si promovarea pokerului pe termen lung

Ultimii 6 jucatori inclusi in Poker Hall of Fame sunt Daniel Negreanu si Jack McClelland in 2014, Jennifer Harman si John Juanda in 2015, respectiv Todd Brunson si Carlos Mortensen in 2016. Din acest club select mai fac parte Johnny Moss, Billy Boyd, Doyle Brunson, Stu Ungar, Johnny Chan, Bobby Baldwin, Billy Baxter, Phil Hellmuth, Mike Sexton, Erik Seidel, Barry Greenstein, Linda Johnson sau Scotty Nguyen.
Phil Ivey este considerat de multa lume a fi cel mai bun jucator de poker din toate timpurile. In varsta de 40 de ani, el este cel mai mare castigator pe internet cu aproape $20.000.000 profit pe Full Tilt, ocupa locul 5 in All-Time Money List – o ierarhie a castigatorilor de turnee din circuitul live, are o masa finala in Main Event-ul World Series of Poker, 10 bratari WSOP si 59 de cashuri WSOP.
Intr-o sesiune maraton desfasurata pe parcursul a 3 zile in Las Vegas, a jucat heads-up cu magnatul Andy Beal, un om putred de bogat la mize $25.000/$50.000 si a luat de la acesta $16.000.000 in mai putin de 72 de ore. Totodata, Ivey e regular in jocurile de $4000/$8000 Mixed Cash Game la Bellagio. Phil Ivey este cotat principal favorit pentru editia din acest an si doar un miracol ar face ca el sa nu devina cel de-al 53-lea jucator acceptat in Poker Hall of Fame. Cei doi castigatori vor fi anuntati la sfarsitul acestei saptamani.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!