Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Rusul Igor Kurganov, noul membru PokerStars Team Pro

Autor: | 11/02/2017

c73f59a41fJucatorul de poker rus Igor Kurganov, numarul 1 in Russia All Time Money List, clasament intocmit de celebrul site TheHendonMob, este noul membru Pokerstars Team Pro, decizia fiind anuntata in cursul zilei de ieri. Cu incasari live de peste $12.000.000, cu prezente constante in turneele highroller si cu 3 lovituri de peste $1.000.000, Kurganov nu mai avea nevoie de nicio prezentare, fiind astfel, cel de-al 30-lea membru al echipei Pokerstars.

Kurganov, care a fost si SuperNova Elitte pe Stars in 2015, s-a aratat a fi foarte incantat de noua sa lovitura de imagine, dar si mai incantati au parut a fi cei de la Pokerstars, care, prin vocea lui Eric Hollreiser, vicepresedinte al departamentului de relatii si comunicari, au declarat: “Cu toate discutiile recente despre despre inteligenta artificala in poker, suntem entuziasmati sa aducem in echipa un jucator care da dovada de o imensa inteligenta umana”. Hollreiser a incheiat: “Gandirea matematica a lui Igor si pasiunea, dorinta de a oferi ceva inapoi societatii, reprezinta doua dintre cele mai importante calitati pe care un jucator trebuie sa le aiba in poker”. 

Echipa Pokerstars Team Pro a numarat de-a lungul timpului peste 100 de membri, insa din diverse motive, o parte dintre ei a incheiat prin acord comun contractele cu marele gigant din industria pokerului.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!