Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Roy “GodLikeRoy” Bhasin se alatura Team PokerStars Online

Autor: | 31/03/2012

Anul trecut, PokerStars a anuntat ca va cauta pentru Team PokerStars un jucator fie din Australia sau Noua Zeelanda. Acel jucator a fost confirmat ca fiind Roy Bhasin.

Astfel, jucatorul australian Roy Bhasin se va alatura celorlalti membri de la Team PokerStars Online, pe aceeasi lista cu el pentru acest “post” fiind : Jonathan Karamalikis, Jesse McKenzie, Jay Kinkade, Tim English, Benn Skender si Matt Wakeman.
Roy spune ca este  foarte onorat ca a fost ales sa faca parte din Team PokerStars Online. El mai spune ca acesta era visul lui de ceva vreme , iar acum, are un sentiment incredibil ca si-a vazut visul indeplinit.

El a devenit interesat de poker dupa ce a urmarit un turneu televizat. Acest lucru s-a intamplat in urma cu cinci ani. Roy joaca predominant poker online, zdrobind jocurile cash de Pot Limit Omaha.

El spune despre Omaha ca este un joc de poker mult mai distractiv, mai complet, mai interesant si mai provocator. El este de parere ca toti jucatorii de poker ar trebui sa invete sa joace Omaha.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!