Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ronaldo in ultimii 35 la Main Event-ul PCA!

Autor: | 13/01/2015

RonaldoDe 3 ori balon de aur, castigator al Cupei Mondiale si recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din istorie, brazilianul Ronaldo care se afla in echipa vedetelor Pokerstars, a reusit sa patrunda in ultimii 35 la Main Event-ul PCA, aceasta reprezentand totodata prima lui intrare in bani din cariera.

Andre Akkari (Team Pokerstars Pro), prieten bun cu Ronaldo declara: “Are o stare de tensiune, de nervozitate, dar este foarte entuziasmat de ceea ce a realizat pana acum”. Este greu de crezut ca un jucator care a ajuns de 2 ori in finala Cupei Mondiale, eveniment urmarit de 1 miliard de oameni la nivel global, se va lasa purtat de emotii stiind ca se afla la feature table, insa cu siguranta va fi foarte atent la play-urile pe care le va face, aceasta fiind o sansa unica pentru el.

Akkari completeaza: “Am discutat cu el si i-am spus sa gandeasca in permanenta fiecare mana, sa-si foloseasca time bank-ul la maxim si sa nu se lase intimidat. Deja ceea ce a realizat pana acum inseamna foarte mult pentru poker-ul din Brazilia.”

rr

Urmareste evolutia lui Ronaldo in direct aici:

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!