Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Romanii sunt in carti la Eureka Poker Tour Bulgaria

Autor: | 09/06/2012

Toni Judet la Eureka Bulgaria

Toni Judet nu a reusit sa treaca de prima zi la Eureka Bulgaria 2012

Dupa cum am anuntat intr-una din postarile anterioare, jucatorii romani de poker se afla in mijlocul unei avalanse de turnee live.
Primul turneu din serie a fost EMOP Bulgaria, unde participarea a fost de aproape 200 de jucatori la un buy in de 770EUR. Apoi chiar in aceste zile se desfasoara Eureka Bulgaria unde ieri s-a terminat ziua 1B. In total 246 de jucatori au inceput jocul la mese, cu un buy in de 1100EUR.

Imediat dupa Eureka va avea loc PokerFest Bucuresti, care are toate sansele sa devina cel mai mare turneu din aceasta serie si sa fie in continuare cea mai mare serie de turnee din Estul Europei.

Cele doua zile de inceput ( 1A si 1B ) de la Eureka au strans un numar egal de participanti: 123.  Dupa prima zi au mai ramas 44 jucatori, iar dupa a doua zi au mai ramas 41. In total , 85 de persoane vor incepe jocul astazi la ora 14:00 in ziua 2.

Printre acestia avem nu mai putin de 14 jucatori din Romania, multi dintre ei jucatori foarte cunoscuti. Conform chipcountului oficial, cel mai bine sta Liszkovics Joco care se afla pe locul 9 la fise, iar imediat dupa el pe locul 11 se afla Catalin Corocaescu.

Lucian Tofan, Ion Dragomir, Mihai Niste , Andrei One, Alain Medesan , Hila Dan si Calin Furdui se afla la mijlocul clasamentului. In partea de jos a clasamentului ( dar departe de ultimele locuri) se afla: Daniy Parlafes, Sorin Achitei, Adrian Bizineche, Atila Abdula si Bogdan Mocanu.

Chipleader este Ted Stolzenbach cu 136.800 fise. Pe ultimul loc se afla Ivan Ivanov cu sub 1 BB.

Astazi la ora 14 se va relua jocul cu toti cei 85 de jucatori ramasi care se vor lupta pentru premii in valoare de 246.000EUR. Vor fi 27 locuri platite, cu un min cash de 2.000EUR si un premiu de 61.170EUR pentru locul 1.

Update-uri de la eveniment veti gasi pe parcursul zilei pe PokerStars Blog, iar la final veti putea vedea un rezumat pe Holdem Romania.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!