Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Romanian Masters of Poker – ziua 1

Autor: | 21/12/2011

Ionel Anton la Romanian Masters Of Poker

Ionel Anton la Romanian Masters Of Poker

Tarziu in noapte, dupa ore bune de joc, participantii la Romanian Masters Of Poker s-au injumatatit si au mai ramas 2 mese de cate 6 oameni.

O eliminare rapida a lui Andrei One a surprins pe toata lumea. Jucator foarte agresiv, acesta a iesit cu QQ vs AA. A urmat Dan Chisu care s-a lovit de un full al lui Mihai Manole.

Eliminarile au inceput sa apara una cate una si in loc sa se citeasca tristetea pe fata eliminatilor, toti erau bucurosi ca au invatat ceva nou si ca turneul a reprezentat o experienta deosebita, lucru confirmat de scurtele interviuri “la cald” surprinse de Sorin Constantinescu ( devenit cameraman amator pentru moment ) si pe care le veti putea auzi pe larg la podcastul Peste Prajit.

Au urmat apoi Corneliu Cretu, care s-a pus all in cu un draw de culoare vs 2 perechi. Nu a prins insa culoarea si a fost urmatorul pe lista eliminatilor. Aceasta eliminare a fost urmata la scurt timp de cea a lui Ionel Anton care a impins all-in cu AK vs KK. Un K pe flop a lamurit situatia.

Nu a fost seara drawurilor pentru ca si Bogdan Naumovici s-a pus all-in pe flop cu un draw de culoare care nu s-a mai completat. Danut Murg a fost eliminat de Dan Murariu care a prins un set de 9 in flop, transformat ulterior in full.

Chiar inainte de nivelul 7 s-a consemnat eliminarea lui Liviu Ignat, considerat cel mai bun jucator roman de poker. JJ pe un board cu carti mici a fost mana cu care a iesit. Ferdi avea set de 4. Ramon Demon Cserei a fost urmatorul eliminat. Dan Murariu avea A6 pe un flop A6X, iar Ramon avea AJ.  Iulian Ruxandescu era short si a mers all in cu AJ, insa s-a lovit de AK lui Cristi Dragomir, “Riga” devenind astfel urmatorul eliminat.

Un badbeat avea sa anunte eliminarea lui Tudor Purice, care s-a pus allin cu AA vs JJ. Un J pe flop insa i-a anulat avantajul mare pe care il avea preflop si l-a scos din turneu. 66 vs 55 a fost mana cu care a fost eliminat Andras Barabas, iar Teodor Caraba a fost cel care i-a “semnat” eliminarea.

12 jucatori au ramas in turneu odata cu eliminarea lui Mihai Manole pe locul 13, un numar cu ghinion. Ferdi Ciorabai l-a eliminat pe Manole cu A2 vs 9T. Un A venit pe flop a pus punct evolutiei lui Mihai Manole la turneu. Acesta a jucat extraordinar si a reusit un fold foarte  bun pe care il puteti urmari in threadul Romanian Masters Of Poker  de pe forumul Holdem.ro multumita lui Sorin Constantinescu care a fost cu iPhone-ul in momentul potrivit la locul potrivit.

Conform PokerNews, care a transmis live-text evenimentul, chipcountul este:

Dan Murariu 233,100
Ciorabai Ferdi 185,000
Alex Pițurcă 164,300
Alin Grasu 110,900
Narcis Olaru 95,100
Cristian Dragomir 88,500
Remus Marele 87,000
Robert Cezărescu 85,000
Bogdan Ionescu 50,100
Cristian Tardea 41,700
Alain Medeșan 32,600
Teodor Carabă 25,500

Jocul se va relua astazi cu nivelul 10. Poti discuta despre eveniment  in threadul Romanian Masters Of Poker si puteti sa urmariti transmisia live text pe PokerNews. Mai multe detalii si poze de la eveniment veti gasi si pe siteul PokerFest.

Prin eforturile organizatorilor, s-a reusit si transmisia live video pe www.livestream.com/pokerfest si lucrurile sunt aranjate pentru o transmisie televizata pe sport.ro

Desi un joc intre prieteni, orgoliile de la mijloc sunt imense ,iar jocul este extrem de interesant nu numai prin calitatea jocului data de faptul ca se infrunta cei mai buni jucatori de poker romani, dar si prin incrancenarea cu care fiecare lupta pentru a iesi castigator. Un joc de la care toti avem de invatat si care s-a desfasurat datorita lui Ionel Anton si echipei PokerFest care au facut un cadou frumos de Craciun iubitorilor pokerului.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!