Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Roman “romeopro” Romanovsky a devenit al 12-lea jucator din istorie care a depasit $10M premii in turnee pe internet

Autor: | 10/09/2018

dsfsfUcrainianul Roman Romanovsky a devenit in acest weekend al 12-lea jucator din istorie inregistrat oficial de site-ul de specialitate Pocketfives, care a depasit pragul de $10.000.000 incasari in turneele desfasurate pe platformele online de pe internet. Romanovsky s-a alaturat astfel unei liste foarte selecte din care nu lipsesc nume precum chilianul Nicolas “PokerKaiser” Fierro, canadianul p0cket00, suedezul Lena900, costaricanul Chris “Big Huni” Hunichen, un alt suedez C.Darwin2 sau olandezul Brian Paris, dar si celebrul britanic Chris Moorman, castigator de 29 de ori a titulaturii de Triple Crown oferita de Pocketfives.
Roman Romanovsky a incasat cei mai multi bani pe platforma Pokerstars (aproximativ $5,552,000), la care s-au adaugat castiguri obtinute pe PartyPoker, 888, Ipoker, Merge sau Full Tilt, fiind totodata al 6-lea din cei 12 jucatori care a reusit performanta doar in anul 2018. Pana la sfarsitul anului se asteapta o explozie a depasirii acestui prag simbolic, intrucat jucatori celebri precum Jon “apestyles” van Fleet, munchenHB, Uhhmee, sau Sasuke234 (Ariados) sunt la o aruncatura de bat de atingerea “cifrei” de $10.000.000.
Pocketfives este cel mai cunoscut site de specialitate care contabilizeaza castigurile obtinute de jucatori pe diferitele platforme pe care joaca, cu conditia ca acestia sa fie inregistrati. Site-ul prezinta anual diverse ierarhii, atat internationale cat si nationale sau chiar interne si inregistreaza rezultatele de pe orice platforma, cu minima conditie ca jucatorul sa fi introdus corect nickname-ul folosit la mesele de joc.

Sursa foto: Twitter Roman Romanovsky

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!