Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un roman nominalizat la European Poker Awards 2015!

Autor: | 15/02/2015

Alin Ivanov surprins in unul din putinele momente de pauza la WPT Cipru

Alin Ivanov surprins in unul din putinele momente de pauza la WPT Cipru

Timp de 13 ani, European Poker Awards ( Premiile Industriei de Poker din Europa ), au marcat realizarile jucatorilor, ale operatorilor si ale personalitatilor de pe scena pokerului din Europa.

Cea de-a 14-a editie se va desfasura pe 25 Martie in Malta la Portomaso Marina Hilton Hotel si ne bucura sa avem si un Roman nominalizat la una dintre categoriile premiate, mai ales ca este vorba de o persoana care a muncit enorm sa ajunga atat de departe si ca este o persoana apropiata comunitatii jucatorilor de poker de la noi din tara.

Nominalizarile sunt facute de un numar de 60-80 persoane marcante in lumea pokerului din Europa: jurnalisti, organizatori, sponsori, directori de turnee, etc. In urma nominalizarilor, un juriu atent ales va prelua mai departe misiunea de a alege unde merg trofeele.

Nu o sa va mai tinem cu sufletul la gura si o sa va spunem ca persoana nominalizata este Alin Ivanov, persoana din spatele fotografiilor de la WPT dar si de la alte turnee de poker importante din Europa. Persoana care l-a nominalizat este Lee Davy, iar pentru cei care nu au auzit de Lee, el este unul dintre jurnalistii de top din lumea pokerului si a jocurilor de noroc din Europa, aducandu-si contributia de multi ani de zile la cei mai mari actori din industrie, fie ca e vorba de PokerNews, CalvinAyre, Bluff Magazine, The Hendon Mob, Poker Listings, Poker Update. In plus, el este si responsabil pentru majoritatea transmisiilor live text pentru turneele WPT.

Davy l-a nominalizat pe Alin pentru “Media Person of The Year”  adaugand: “A doua persoana pentru care am votat este fotograful nostru Alin Ivanov. Fotografii si operatorii video sunt printre eroii necunoscuti ai comunitatii de poker. Nimeni nu le stie numele si nimeni nu le intelege cu adevarat rolul. Acest lucru se intampla deseori si cu cei care sunt responsabili de ei.

Ei sunt artistii, creatorii si vizionarii. Daca ii tii ingraditi atunci nu va iesi nimic bun, insa daca ii lasi liberi atunci vor crea minuni din nimic. Acesta este poker. Nu este balet. Si totusi Alin poate transforma plictiseala si monotonia orelor lungi la mesele de poker in frumusete si magnific. Totul este despre emotie si el o capteaza perfect.

Am mai votat cu el pentru ca inainte de 2014 era un “nemernic nenorocit”. Erau momente cand imi venea sa il strangulez. Insa s-a maturizat enorm in ultimul an si interesant este ca in aceeasi perioada a primit si mai multe reponsabilitati.

Pentru aceasta il stimez.”

Multi dintre jucatorii de poker din Romania il cunosc pe Alin si in calitate de fotograf la unele dintre evenimentele PokerFest, pozele sale avand un mare succes si ajungand la profilele multora dintre voi pentru perioade lungi de timp. Membru vechi si pe forum, Alin a muncit enorm pentru a ajunge in acest punct, in ultimul an multe dintre fotografiile sale ajungand si in paginile celor mai prestigioase reviste dedicate pokerului din Europa.

Dorim sa il felicitam pe aceasta cale si sa ii uram mult succes in continuare!

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!