Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Robotul Libratus se indreapta spre o victorie lejera impotriva celor 4 jucatori profesionisti. Doar o minune mai poate schimba soarta duelului

Autor: | 31/01/2017

AI-Libratus-beating-human-poker-prosPittsburgh Casino a fost gazda in ultimele 3 saptamani a unui duel extrem de interesant intre Libratus, o inteligenta artificala conceputa, se pare, atat de bine, incat adversarii, 4 jucatori profesionisti, nu au parut sa aiba sanse prea mari in duelul care a primit titulatura: om v masina. Cu doar cateva ore ramase, Libratus a acumulat deja $1.5m chipsuri de la cei 4 profesionisti, Dong Kim, Jason Les, Jimmy Chou and Daniel McCauley, toti specialisti in varianta de joc NL holdem. Daca astfel de inteligente artificale s-au facut deja remarcate la jocuri precum sahul sau go-ul, la poker lucrurile erau mai dificile, intrucat, citam, “poker is a game with imperfect information”. Jucatorul profesionist Jason Les, s-a aratat uluit de nivelul de skill al lui Libratus, spunand ca nu ar fi crezut ca inteligenta artificiala presteaza un nivel de joc atat de ridicat si ca tot ceea ce se intampla este putin demoralizant. Un alt jucator, Dong Kim e de parere ca Libratus se afla inca departe de jocul perfect, de postura de a deveni imbatabil, dar din pacate oamenii sunt si mai departe.
Robotul are cea mai puternica linie de joc pe “turn” si pare sa se descurce excelent in situatiile foarte delicate, acolo unde oamenii fac greseli. Un raspuns interesant a fost dat si de Jason Les la intrebarea: Va fi pokerul online distrus de acest duel? Acesta a raspuns: “E doar o chestiune de timp, sa ne bucuram de ce a fost pana acum”.
Predecesorul lui Libratus, Claudico, a pierdut in 2015 duelul contra oamenilor, dar iata ca de aceasta data, varianta sa mult imbunatatita pare ca nu le-a dat nicio sansa celor 4.

864

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!