Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Robbie Williams risca mult cu un site de poker

Autor: | 04/02/2012

Cantaretul de origine Britanica, Robbie Williams s-a jucat in decursul vietii sale atat cu sanatatea sa cat si cu cariera sa de cantaret, dar acum, la 37 de ani a decis sa accepte faptul ca este dependent de jocuri de noroc si decide sa lanseze un site de poker numit Robbie Williams Poker.

Fostul membru al trupei „Take That” are o avere in valoare de 100.000.000 GBP, dar admite ca are un caracter autodistrugator si s-a luptat de-a lungul vietii sale cu drogurile, dependenta de alcool si cu depresiile.

Dupa ce si-a depasit dependentele, Williams spune ca lansarea unui site de poker este urmatorul pas logic din viata sa.

Avand in vedere trecutul sau tulbure, lansarea site-ului sau de poker a avut o intampinare rece de catre campaniile anti jocuri de noroc, cea mai notabila fiind  Tessa Munt, care a spus :

„Robbie Williams, dintre toti oamenii, ar trebui sa fie sensibil in ceea ce priveste dependentele. Nu cred ca lansarea acestui site va fi ceva inofensiv. Marea problema este escaladarea, iar el ar trebui sa stie cum este….acest lucru ii are ca tina pe fanii sai, incluzand noua generatie de copii.”

Robbie Williams spune ca jucatorii de poker pot juca pentru mai multe feluri de premii, incluzand castigarea de marfuri legate de Robiie Williams, cum ar fi bilete la concerte si sansa de a-l intalnit pe el in persoana.

Noul site este criticat si de fanii lui Robbie Williams de pe mai multe forumuri, deoarece cred ca acest site nu este ceva ce ar trebui sustinut de un om dependent. Mai mult, este ceva ce ar putea sa ii dauneze reputatiei sale, deoarece site-ul pare se incurajeze pe fanii sai sa imbratiseze jocurile de noroc pentru a fi mai aproape de idolul lor.

Dupa cum concluzioneaza  Tessa Munt : „Sper ca va dona fiecare banut castigt de acest site in scop caritabil catre organizatiile care trateaza persoanele dependente, sau ca va ajuta el astfel de persoane. Sunt chiar foarte surprins ca face acest lucru. Este pur si simplu ingrozitor.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!