Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Rinat Bogdanov castiga WPT Venice Grand Prix

Autor: | 11/02/2012

Cand a inceput masa finala de la World Poker Tour Venice Grand Prix, toti ochii erau asupra jucatorilor cu experienta de la mesele finale din trecut. Andrea Dato a inceput jocul de la masa finala ca si chip-leader si avea sansa de a-si imbunatati performantele din trecut, cand a terminat pe locul #4 la evenimentul WPT din decembrie. Simon Ravnsbaek a terminat pe locul #3 sezonul trecut la WPT, si era pe locul #2 ca numar de fise.

Din pacate, niciunul dintre cei doi nu a reusit o performanta buna. In schimb, Rinat Bogdanov a reusit sa treaca de jucatorii cu mai multa experienta decat el, reusind sa castige titlul WPT precum si premiul de peste 300.000$.

Bogdanov a inceput ziua ca fiind pe locul #3 la numar de fise, dar a stat linistit, urmarind cum chip-leaderii se bateau intre ei. In ciuda faptului ca Ravnsbaek era chip-leader cu 4 jucatori ramasi la masa, el a fost eliminat dupa ce a pierdut cateva poturi importante. Dato a fost urmatorul jucatori eliminat, dupa ce a pierdut un coin-flip impotriva lui Alessandro Longobardi.

Ultimii 2 jucatori ramasi au fost italianul Longobardi si jucatorul rus Bogdanov. Jocul de heads-up a durat doar 2 maini. Bogdanov a prins din flop [Qh 7d 4d] bottom pair, dar si-a imbunatatit mana cand facuse 2 perechi, dupa ce a intrat un 6s, apoi s-a pus all in peste bet-ul lui Longobardi cand a vazut ca pe river a intrat un 4s, carte care ii daduse lui Bogdanov full-house.

Pe langa premiul in bani, Bogdanov primeste si un loc de 25.500$ la WPT Championship din luna mai.

Mai jos avem jucatorii care au participat la masa finala si premiile castigate de ei :

 1. Rinat Bogdanov – 302.065$
 2. Alessandro Longobardi – 146.826$
 3. Andrea Dato – 95.003$
 4. Simun Ravnsbaek – 69.095$
 5. Gianluca Trebbi – 56.134$
 6. Andrea Carini – 42.319$
 • 88$ FARA DEPOZIT
  600$ Bonus la FullTilt
  600$ Bonus pe PokerStars
 • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!