Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Rick Salomon castiga un pot de aproape 1 milion de dolari in Poker After Dark

Autor: | 20/10/2017

SALOMONShow-ul de televiziune Poker After Dark a continuat in aceasta saptamana cu noi episoade, de aceasta data partida supranumita “Biggest Cash Game Yet” a adus cel mai mare joc de cash de pana acum: buy-in-ul setat la $ 300.000 si blindurile la $ 300 / $ 600 au creat poturi uriase, cel mai important fiind castigat de Rick Salomon: $ 926.200. Mana a avut loc impotriva jucatorului Aaron Zang si incepe cu actiunea lui Perkins din Utg care da open, apoi Zang face 3-bet din BT cu 88. Salomon da call cu 59s, iar Perkins da la randul lui call. Pe un flop 3 6 8, Zang flopeaza setul si pare ca nu are cum sa mai piarda acest pot. Continuarea? Poate fi urmarita accesand urmatorul link.
Exceptandu-i pe cei 3 amintiti mai sus, la masa au mai fost prezenti Brian Rast, Phil Galfond si probabil unul dintre cei mai inraiti pariori din Statele Unite, Haralabos Voulgaris, acesta creand cu multi ani in urma un Instititut de Cercetare si Statistica in domeniul pariurilor sportive.
Doug Polk, Matt Berkey, Daniel Cates si Brandon Adams sunt alte nume de jucatori care au fost prezente la joc in aceasta saptamana.
Poker After Dark este unul dintre cele mai indragite show-uri tv din industria pokerului, el aflandu-se in acest an la al 8-lea sezon. Emisiunea a fost intrerupta in 2011 imediat dupa Black Friday, la acel moment producatorii scotand pe piata 7 sezoane cu un total de 354 de episoade. Show-ul poate fi urmarit in acest an pe platforma PokerGo, iar rating-ul este ca odinioara, fiind foarte popular in randul internautilor.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!