Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Revolution Gaming se lanseaza si dubleaza traficul in fosta retea Cake Poker

Autor: | 04/06/2012

Revolution Gaming Network s-a lansat oficial. Conform primelor cifre din acest weekend, numarul de jucatori aproape ca s-a dublat in comparatie cu weekendul trecut.

Lock Poker a parasit reteaua Merge Gaming pentru a cumpara reteaua Cake Poker si pentru a-si schimba numele in Revolution Gaming. Lock Poker exista ca un skin in noua retea, care inca include pe Cake Poker, Intertops si multe alte camere de poker.

Merge a ramas cu un foarte mic avantaj fata de Revolution : datele furnizate de PokerScout spun ca in orele de varf sunt online 1588 de jucatori cash pe Revolution si 1864 de jucatori pe Merge. Merge a pierdut aproximativ 20% din volumul de jucatori odata ce Lock Poker a parasit acea retea.

Numarul total de jucatori se pare ca se va mari in viitorul apropiat, pe masura ce jucatorii vor fi atrasi de noua retea si vor vedea sa vada ultimele schimbari aduse de Revolution.

Lock Poker s-a angajat sa modifice platforma cu un nou client de HTML5. Intre timp, noul rival, Merge va lansa in curand versiunea v6 a platformei de software.

Revolution Gaming si Merge Gaming Network sunt acum cele mai mari doua site-uri care inca accepta jucatori din SUA.

Holdem Romania are o oferta incredibila pentru Lock Poker. 36% rakeback si un bonus de 200% pana la 4000$, care este cel mai mare bonus din industrie. Bonusul se elibereaza in transe de 5$ pentru 84 VIPs. 1$ platit in rake inseamna 1 VIP, iar daca jucati turnee, 1$ platit in rake inseamna 7 VIPs.

Cu acest bonus ajungeti la un rakeback de 42% in prima luna. In plus, cu promotia Battle of the Ronin, puteti ajunge usor la peste 50% rakeback in prima luna.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!