Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Regele de la micro-stakes, Nathan „Blackrain79” Williams

Autor: | 21/01/2012

Nathan „Blackrain79” Williams este un absolvent de universitate din Canada, in varsta de 30 de ani. El este si cel mai mare castigator de la jocurile micro stakes de pe PokerStars.

El a castigat mai bine de 30.000$ jucand la mize de 0.01/0.02$ si 0.02/0.05$, dupa cum ne explica Williams : „Cand a aparut PTR, jocul meu de la cele mai mici mize a devenit public, devenind un lucru itneresant despre care vorbea multa lume. Cred ca din cauza ca nimeni nu juca asa de multe maini ca mine, avand o asa rata mare de castig.”

Acum, Williams a decis sa ne spuna o poveste despre succesul sau intr-o noua carte, intitulata „Crushing the Microstakes” (Cum sa zdrobesti microstakes), iar un lucru fundamental in stilul sau de joc este cum sa exploateze la maxim tendintele pe care le au jucatorii slabi (fish) de la microstakes.

Unele strategii nu se aplica in jocurile cu mize mai mari, incluzand un raise pre flop de 10BB cu maini precum AA sau KK, deoarece un fish care a decis ca va juca o anumita mana, sigur nu o va arunca.

Alte mutari pe care le face el ar fi sa se puna all in cu nuts in poturi mici, si nu incurajeaza bluffurile, deoarece nu prea au valoare la mize mici, mai ales impotriva celor care sunt „calling station”.

Chiar daca sfaturile sale nu se aplica la mizele medii – ridicate, el sugereaza ca la mizele micro este foarte buna cartea sa, dupa cum explica :

„Am realizat ca jucatorii de la care iei cei mai multi bani de la mizele micro sunt jucatori recreationali…jucatori care nu fac nimic pentru a-si imbunatati jocul, iar de acolo iti vor veni cei mai multi bani la microstakes.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!