Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Randy „Nanonoko” Lew stabileste un nou record Guiness

Autor: | 09/01/2012

Randy „Nanonoko” Lew a stabilit un nou record Guiness, duminica, la PCA, jucand cele mai multe maini intr-o perioada de 8 ore.

Lew a jucat 23.493 de maini online, pe PokerStars, si pentru ca recordul sa fie oficial sesiunea trebuia sa se finalizeze cu un profit. Abia a reusit sa stabileasca acest record, el terminand cu 7.50$ profit.

Lew, stiut online sub numele de „Nanonoko” vorbea despre dorinta sa de a stabili un record legat de jocul sau de poker. El s-a hotarat sa incerce stabilirea unui record in ceea ce priveste numarul de maini jucate, cu conditia ca sa fie pe profit la finalul provocarii.

Lew nu a luat nicio pauza in tot acest timp, nici sa mearga la toaleta sau sa manance sau sa bea ceva. El era in pierdere cu 1.200$ la un moment dat, pana sa urce iar spre profit. In acele momente multi nu ii mai dadeau sanse de reusita.

El a jucat la 25-30 de mese simultan, ajungand in unele momente sa joace pentru destul de mult timp chiar si la mai bine de 30 de mese.

Conform surselor de pe PokerStars, Lew a jucat in medie 2.936 de maini pe ora si 48.94 de maini pe minut.

Lew este foarte cunoscut pentru stilul sau de joc online, cand joaca la multe mese cu mare succes. El este Supernova Elite pe PokerStars, cel mai mare nivel VIP la care se poate ajunge. In noiembrie anul trecut, Lew a castigat Main Event de la Asia Pacific Poker Tour Macau, castigand 500.000$.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!