Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Promotii exclusive in luna Aprilie pentru membrii Holdem Romania: Bani gratis, races, chases si bonusuri!

Autor: | 06/04/2014

poker

Luna Aprilie este foarte buna pentru jucatorii de poker!

Ongame, Microgaming si Boss Media

Joci cu acelasi bankroll, in acelasi timp, mese din cele 3 retele pe PokerHeaven.

Adaugat la toate promotiile avem si un race exclusiv in colaborare cu alti cativa afiliati, in valoare de 5000$ la care conteaza punctele din Ongame si Microgaming.

Mai sunt si 145.000 EUR in turnee freeroll pe parcursul acestei luni.

iPoker

Ai minim 55% inapoi daca joci in reteaua iPoker prin ofertele noastre si poti ajunge pana la 80%

Jucatorii care fac minim 340$ rake/luna au garantat minim 65% in primele 2 luni prin oferta disponibila pe Titan Poker care include si un race cu premii in valoare de 4000$.

Jucatorii care fac mai putin de 340$/luna le recomandam sa joace pe William Hill Poker unde avem un race cu premii in valoare de 1000$ si tot ce trebuie sa faci este sa generezi minim 40$ rake. Race-ul este echivalentul a 25% rakeback si se aduna la orice alt bonus si promotie. In plus mai ai si 10$  gratis pe langa bonusul standard. Detalii aici.

Ongame

Ai 30$ GRATIS, 300$ bonus si un race de 12.000$ daca alegi sa joci pe RedKings Poker. Bonusul este cu eliberare foarte rapida si cei 30$ gratuiti ii primesti instant odata cu un depozit de minim 30$.

Bwin.Party

Oferta valabila doar pentru cei care au deja un cont deschis la Bwin, PartyPoker sau WPT Poker prin Holdem Romania si care au fost activi macar odata pe unul dintre cele 3 siteuri. Pentru detalii trimiteti PM pe forum. Nu toti jucatorii sunt eligibili pentru aceasta oferta.

888 Poker

Turneu saptamanal de 100.000$ la care aveti intrarea gratuita daca efectuati un prim depozit. Oferta disponibila doar aici.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!