Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Programul de la WSOP 2012 a fost dezvaluit

Autor: | 02/02/2012

Fanii jocului de poker pot sa inceapa sa-si faca planuri pentru vara ce urmeaza. Organizatorii de la WSOP 2012 au dezvaluit programul pentru turneele ce urmeaza a se desfasura anul acesta in perioada 27 mai – 16 iulie. Ca de obicei, seria de turnee a suferit cateva modificari, inclusiv schimbari majore pentru Main Event.

Anul acesta, WSOP va avea 61 de turnee, incluzand turneul de 1.000.000$ pentru evenimentul de caritate organizat de One Drop. Evenimentele Campionilor de 10.000$ s-au intors. Sunt si cateva evenimente preliminarii de altfel, incluzand primul eveniment cu re-buy. Acest eveniment va avea loc in data de 2 iunie, cu un buy-in de 1.500$. Jucatorii care sunt eliminati din prima zi pot sa faca rebuy si sa intre in turneu incepand cu ziua 1b.

Alte evenimente noi includ un eveniment de Heads-up de 3.000$, care va contine atat No Limit Hold’em cat si Pot Limit Omaha. O versiune de la WSOPE Mixed Max event, care consta in mese de 9, 6, 4 si 2 jucatori. Alte forme de turnee includ un turneu de 1.500$ care este constituit numai din ante, si un turneu de 2.500$, unde vor fi doar 4 jucatori la o masa.

Mari schimbari va suferi Main Event-ul, care va dura mai putin, fiind scurtat cu 3 zile, care se va tine in perioada 7-16 iulie. Nu va mai fi nicio pauza intre zilele 2 si 3 anul acesta. Odata ce se ajunge la ultimii 9 jucatori ramasi, se va lua o pauza pana sa se decida castigatorul de la masa finala.

Cei de la WSOP au spus ca masa finala nu se va mai tine in luna noiembrie, ci in luna octombrie.

Inregistrarea pentru turneele de la WSOP incepe din 8 februarie. Jucatorii pot afla mai multe informatii despre turneele de la WSOP de anul acesta pe WSOP.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!