Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Probleme si in Norvegia: Guvernul doreste sa blocheze in urmatoarele saptamani toti operatorii de jocuri de noroc straini

Autor: | 25/04/2018

poker-norwegia-696x392 Vesti nu tocmai bune vin din Norvegia acolo unde Guvernul doreste sa blocheze in urmatoarele saptamani toti furnizorii de jocuri de noroc straini, aceasta initiativa urmand sa afecteze implicit si camerele de poker. Pokerul in Norvegia a fost asociat intotdeauna cu probleme, de-altfel Campionatul Norvegian de Poker se desfasoara in strainatate, acesta fiind al 6-lea an consecutiv in care iubitorii jocului sunt nevoiti sa parcurga drumul pana la Dublin pentru a participa la competitie. Patru politicieni ar fi propus schimbarea legii actuale, iar 6 din cele 8 puncte cheie au fost aprobate, astfel ca operatorii straini ar urma sa fie interzisi pe teritoriul Norvegiei in urmatoarele saptamani. Pe langa aceasta, bancile vor fi nevoite sa intocmeasca si sa furnizeze rapoarte privind tranzactiile ce au ca scop jocurile de noroc, iar autoritatile oficiale de supraveghere vor primi drepturi speciale pentru a pedepsi incalcarea legilor pietei financiare.
De-asemenea, se pare ca operatorilor de jocuri de noroc straini (implicit camerele de poker) li se vor impune conditii cat mai severe pentru a continua sa isi desfasoare activitatea pe teritoriul Norvegiei, astfel incat acestia vor fi nevoiti sa se retraga. Desi nu se poate vorbi inca de “o Vinere Neagra”, viitorul pokerului online in aceasta tara pare pe muchie de cutit.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!