Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primul sezon Pokerstars Championship se termina la Praga intre 7 si 18 decembrie

Autor: | 18/10/2017

451b4b1965 Primul sezon Pokerstars Championship se va incheia odata cu festivalul de la Praga programat pentru intervalul 7-18 decembrie, foarte multi jucatori romani urmand sa fie prezenti la ultima mare competitie internationala pe anul 2017. Dupa Bahamas, Panama, Macau, Monte Carlo, Sochi si Barcelona, actuala competitie care inlocuieste fostul European Poker Tour (EPT), ajunge intr-una dintre cele mai frumoase capitale europene, acolo unde in fiecare an se organizeaza cate un festival de importanta majora. Casino Atrium Praga propune in acest sfarsit de an un Main Event cu un buy-in de €5,300 care se va desfasura in intervalul 12-18, dar si un High Roller – 8 Handed – Single Re-Entry cu intrare de €10,300. In program mai apar doua highrollere, unul cu buy-in de €50,000, iar altul de €2,200 denumit PokerStars National Championship High Roller.
In program apar si turnee cu buy-in mai mic, precum PokerStars National Championship cu intrare de €1,100, Prague Poker Cup – Single Re-Entry – €330 si PokerStars MegaStack – One Re-Entry Per Flight – €170.
Alaturi de Barcelona, Praga este locatia in care in fiecare an foarte multi romani au ales sa treaca pragul cazinoului Atrium, asadar si sansele la o performanta romaneasca in Main Event sunt mai crescute decat in alte locuri. Le uram inca de pe acum succes tuturor!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!