Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primul pariu sportiv pe PokerStars a fost plasat cu mai putin de 24 ore in urma

Autor: | 01/04/2015

pokerstars-amaya-sports-bettingAmaya Gaming a anuntat cu putin timp in urma ca in cursul zilei de marti a fost acceptat primul pariu sportiv pe Pokerstars. Cei de la Amaya au cumparat in luna august a anului trecut Pokerstars si Full Tilt pentru $4.9b si au declarat recent ca in primele 3 luni din 2015 au obtinut venituri de $368.6m, cu $37m mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2014.

Incepand cu 1 aprilie, Pokerstars pune la dispozitia clientilor pariurile sportive, sporturi precum fotbal, baschet, hochei pe gheata, rugby sau tenis fiind introduse deja in menu. Cei de la Amaya au anuntat ca vor incerca sa introduca in oferta cat mai multe evenimente sportive cu cat mai multe optiuni pentru fiecare joc, iar cotele vor fi setate cat mai aproape de cele ale marilor case de pariuri online de pe internet pentru a-si satisface clientii.

CAL0920-sg b6.JPG

Pariurile sportive au fost introduse la mai putin de 6 luni de la introducerea jocurilor de cazino (ruleta si blackjack) si exista sperante ca vor avea la fel de mare succes ca jocurile spin and go care au creat isterie in randul multor jucatori, acolo unde fiecare are sansa de a castiga un premiu mare cu un buy-in mic sau foarte mic.ffff

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!