Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primul eveniment major PokerFest in afara Romaniei si-a desemnat castigatorul

Autor: | 13/10/2013

Incepand din aceasta saptamana, PokerFest este mult mai aproape de a atinge un obiectiv fixat de la inceput, si anume acela de a deveni cel mai mare circuit de poker regional. Acest lucru se intampla odata cu incheierea PokerFest Budapesta, primul turneu major desfasurat in afara granitelor si organizat de echipa PokerFest.

Evenimentul a avut loc la Cazino Tropicana in Budapesta si s-a desfasurat dupa un program similar evenimentelor de la Bucuresti, cu 2 zile de inceput si supersateliti care sa ofere oricui sansa de a participa in Main Event. Buy inul a fost de 1000 EUR si s-au inregistrat in total un numar de 175 intrari.

Majoritatea jucatorilor participanti au fost din Ungaria si toata lumea prezenta a fost incantata de turneu si desfasurarea sa, dovada fiind reactia jucatorilor de poker pe forumul PokerAkademia, care a fost partenerul media local al evenimentului.

Masa finala nu a avut din pacate in componenta nici un jucator din Romania, desi Vlad Darie, un obisnuit al turneelor PokerFest era chipleader al zilei 1A. Vaczó András a fost fericitul castigator al premiului cel mare, dupa un deal in last 4.  In total 18 jucatori au fost premiati.

Speram ca Budapesta sa devina un eveniment regulat al circuitului PokerFest si odata cu consolidarea pozitiei in Ungaria sa avem parte de evenimente in Romania cu o participare cat mai crescuta a jucatorilor din afara granitelor.

Intre timp, ne indreptam atentia catre Bucuresti si PokerFest Club unde va avea loc urmatorul Main Event din seria PokerFest, eveniment care lasa impresia inca de pe acum ca va depasi unele recorduri.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!