Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Prima licenta pentru gambling online acordata in Schleswig-Holstein

Autor: | 03/05/2012

Trei operatori de pariuri sportive online au primit licenta de functionare, dar momentan isi pot oferi serviciile doar pentru rezidentii statului respectiv.

Schleswig-Holstein a anuntat joi ca au fost emise primele trei licente pentru pariurile online. Site-urile care au primit aceste trei licente sunt Betfair.de, myBet.de si Oddset.de. Aceste licente sunt valabile pentru o perioada de 6 ani.

Aceste trei site-uri se numara printre cele 40 de site-uri care au aplicat pentru o licenta de operare : 26 de site-uri pentru pariuri sportive si 14 site-uri pentru jocuri de poker si de cazino. In urmatoarele saptamani este de asteptat sa fie emise mai multe licente.

Totusi, licentle eliberate in ziua de azi pot permite acestor 3 operatori sa isi ofere serviciile doar rezidentilor din statul Schleswig-Holstein.

Doar timpul va spune daca acesti operatori vor primi licenta de a-si oferi serviciile tuturor cetatenilor Germani. Spre deosebire de alte jocuri de pariuri online, jocurl de poker are nevoie de multi clienti pentru a fi viabil.

Anunturile din ziua de azi despre licentele acordate au venit doar cu cateva zile inainte de alegerile pentru stat. Cetatenii din Schleswig-Holstein vor intra in cabinele de vot incepand de duminica si se spera ca opozitia existenta va fi victorioasa.

Partidul Social Democrat din opozitie se opune legislatiei pentru jocurile de noroc existenta acum in Schleswig-Holstein si a pledat sa semneze tratatul care se opune jocurilor de poker online care a fost aprobat de celelalte 15 state.

Conform rapoartelor mass-media din Germania, unii operatori au platit taxe in speranta ca vor primi o licenta pentru jocurile online si pot aparea probleme mari daca aceste licente vor fi revocate.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!