Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Prima cupa PokerFest in 2013 si un eveniment care anunta un nou sezon de succes pentru festival

Autor: | 19/02/2013

Marian Mitran PokerFest Bucuresti

Marian Mitran - primul campion PokerFest in 2013

Saptamana trecuta s-a desfasurat la Bucuresti prima etapa din sezonul cu numarul 3 – PokerFest Romania. Lucrurile s-au linistit dupa turneu si deja majoritatea jucatorilor se gandesc la faptul ca peste mai putin de 3 saptamani, un nou festival va avea loc la Cluj, intr-0 locatie deosebita.

Revenind insa la turneul proaspat incheiat la Bucuresti, nu putem decat sa constatam un inceput de sezon perfect care promite cel mai bun an pentru pokerul live din Romania. Listele de asteptare la supersateliti au fost din nou pline si in fiecare zi au aparut jucatori care intrau pentru prima data intr-un turneu PokerFest.

Proaspat desemnata imaginea Pokerfest, Gina Pistol, a atras atentia tuturor canalelor media din Romania catre eveniment, festivalul beneficiind de cea mai puternica mediatizare in mass-media centrala. Doi invitati speciali ( Maxime Conte si Liz Lieu )  au generat o transmisie live text in Franta dar si publicarea de materiale in publicatii cu prestigiu ca Poker52.

Am avut un Main Event cu 303 intrari in care dupa 4 zile de joc cu rasturnari spectaculoase de situatie pentru jucatori s-a ajuns la o masa finala in care 7 din cei 8 participanti s-au declarat jucatori profesionisti de poker. Printre ei, Dan Murariu – unul dintre cei mai buni jucatori de poker din Romania, Vlad Cojocariu ( vladislavius ) , Narcis Olaru care inregistreaza performante deosebite in circuitul PokerFest, Mihai Taizs, Robert Stefan Mihai, Tiberiu Zanfirache si Andrei Grigoras.

Marian Mitran, care dupa cum spuneam, era singurul jucator care a spus ca nu este profesionist, a castigat turneul avand ca “arme” rabdarea si schimbarea stilului de joc in diferite momente ale mesei finale. Ultimii 3 jucatori au facut un deal, iar pentru castigator a ramas cupa si 10.000 EUR in plus.

PokerFest Bucuresti - februarie 2013

Sala de turneu s-a dovedit si de aceasta data neincapatoare pentru a putea primi toti jucatorii

In cadrul celor 7 zile de poker de la Bucuresti s-au jucat turnee pentru toate buzunarele. Side eventul de 350 RON cu rebuy a fost castigat de Iulian Bondoc care a incasat 20.100 RON, Side Eventul de 330EUR KO a fost castigat de Sergiu Cornea care a luat 3.600 EUR, iar Side Eventul Second Chance a fost castigat de Robert Cezarescu pentru suma de 4.640 EUR.

Un lucru care de asemenea nu poate trece neobservat este acoperirea si transmisia evenimentului care cu foarte mici exceptii  a fost de aceasta data ireprosabila. Din transmisia live-text nu au lipsit evenimentele importante si s-au regasit si informatii din cadrul evenimentelor secundare, iar transmisia video ar fi fost una in sfarsit perfecta daca pe final nu ar fi aparut probleme la conexiunea de internet disponibila la fata locului.

Pentru cei care doresc sa citeasca mai multe despre desfasurarea evenimentelor din fiecare zi va recomandam sa vizitati sectiunea de Stiri de pe pagina oficiala PokerFest sau sa cititi articolele publicate de PokerMagazin – singura revista dedicata jucatorilor de poker din Romania.

Daca doriti sa discutati pe marginea evenimentului atunci aveti la dispozitie sectiunea dedicata Pokerfest de pe forumul Holdem Romania.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!