Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Politia financiara italiana acuza Pokerstars de o frauda fiscala in valoare de €300m

Autor: | 12/03/2015

pokerstars-italy-tax-fraudGigantul Pokerstars este acuzat de Guardia di Finanza din Italia de o evaziune fiscala care se ridica la suma colosala de 300 de milioane de euro.

Astfel, Pokerstars ar fi folosit filiale ascunse ale societatii-mama care au fost create in cateva paradisuri fiscale precum Malta sau Isle of Man cu scopul de a ocoli platirea taxelor in perioada 2009-2014, acuze pe care cei aflati la conducerea site-ului de poker le neaga cu vehementa.

Prim-vizat este directorul general al Pokerstars pe Italia care va fi pus sub acuzarea de evaziune fiscala si punerea in aplicare al acestui plan criminal complex.

Conducerea Pokerstars, care a fost achizitionat de Amaya Gaming anul trecut, a emis un comunicat prin reprezentantul sau Eric Hollreiser: “Ca la multe alte companii globale de comert electronic, exista o neconcordanta intre autoritatea fiscala si stabilimentul local in care functioneaza compania. Speram sa rezolvam cazul in favoarea noastra”.

Hollreiser mai spune ca Pokerstars a platit €120m autoritatii fiscale din Italia in perioada mai sus amintita, aceasta fiind de-altfel intreaga suma datorata de site-ul de poker.

Guardia din Finanza spune ca nergulile descoperite in legatura cu gigantul Pokerstars fac parte dintr-o caracatita mult mai mare care implica si alte site-uri de gambling online, operatiune care poarta numele de “All-in”.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!