Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerul scade constant in Italia datorita legislatiei

Autor: | 05/06/2012

Conform PokerFuse, regulatorul de jocuri online din Italia, AAMS a raportat ultimele rezultate din primele luni ale anului 2012. Veniturile din jocurile cash si din turnee se afla intr-o continua scadere.

PokerStars continua sa avanseze pe piata jocurilor online, marindu-si cota de piata la 26% desi piata este intr-o continua scadere in ultimul an.

In prezent, Microgame.it detine cea mai mare cota de piata, cu o valoare de 26.38%. De asemenea, Playtech si Lottomatica au facut mici progrese fata de declinul pe care l-au suferit anul trecut.

Venitul brut din jocurile cash a scazut cu aproximativ 10 procente din luna martie pana in luna aprilie, si a scazut cu 26.6% fata de inceputul acestui an. Veniturile din turnee au scazut cu aproximativ 12 procente in aceeasi perioada.

Italia a fost printre primele tari din Europa care a reglementat jocul de poker online. Acel inceput a avut loc in anul 2009, cand se putea juca poker doar in turnee online. Jocurile cash au fost permise din jumatatea anului 2011, insa piata nu a reusit sa se stabilizeze.

Declinul jocului de poker in Franta si Italia poate fi atribuit intr-o mica masura si crizei economice, dar in cea mai mare parte el este atribuit modului in care este reglementata industria jocurilor de noroc online.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!