Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerul in Italia inregistreaza o scadere drastica si sustinuta de la o luna la alta

Autor: | 09/10/2012

Datorita proastei reglementari de care beneficiaza jocul de poker online in Italia, jucatorii de acolo sunt pusi in situatia fie de a renunta sa mai joace, sau sa joace pe siteuri nelicentiate care accepta jucatori Italieni.

Segregarea jocurilor si taxele prea mari sunt motivele pentru care s-a ajuns aici si in aceeasi situatie se afla si Franta impreuna cu Spania.

Principala vina este a celor care au reglementat pokerul in acest fel, pentru ca nu au acceptat sfaturile si recomandarile jucatorilor si ale celor implicati in industrie care au sustinut mereu ca pokerul trebuie sa fie tratat diferit fata de restul jocurilor de noroc online.

AAMS – autoritatea care se ocupa de reglementarea in domeniul jocurilor de noroc online in Italia a eliberat raportul anual care arata un declin serios in ceea ce priveste veniturile din jocul de poker. Incasarile la buget din poker au scazut cu 43 de procente din Ianuarie 2012 pana acum, pana la aproape 23.000.000 EUR si de anul trecut aceste venituri scad in mod constant. Incasarile din turnee au scazut cu aproximativ 75% de cand a fost introdusa reglementarea.  Jocurile cash, care au fost introduse in urma cu 15 luni si initial au cunoscut o mica crestere, se afla acum in declin cu 43%.

De aceasta situatie beneficiaza din plin siteurile care accepta jucatori din Italia, fara a avea o licenta. Nu exista nici un mijloc legal sau tehnic care sa interzica accesul jucatorilor pe aceste siteuri sau sa interzica accesul siteurilor pe piata din Italia.

Mai jos aveti graficele cu evolutia incasarilor din Poker in Italia:

Raportul complet poate fi gasit aici: http://www.aams.gov.it/sites/aams2008/files/GIOCHI/GIOCO-A-DISTANZA/COMUNICATI/IL-GIOCO-A-DISTANZA-31-08-2012-Analisi-dei-dati.pdf

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!