Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars VR transpune pokerul in universuri virtuale multisenzoriale cu Oculus Rift si HTC Vive

Autor: | 09/11/2018

VRRRRR Cea mai recentă inovaţie PokerStars, PokerStars VR, poate fi acum descărcată şi accesată gratuit în toate ţările în care PokerStars operează. Mult aşteptata lansare oficială a jocului vine după o perioadă de testare beta cu circuit închis, peste 150 de invitaţi fiind cooptaţi în acest proces, utilizând Oculus Rift şi HTC Vive. Aplicaţia PokerStars VR este disponibilă şi poate fi descărcată din magazinele Oculus, Viveport şi Steam. Acum, jucătorii din întreaga lume se pot bucura de experienţele oferite de universul în care pokerul live întâlneşte pokerul online, având confortul propriei case. Aplicaţia PokerStars VR a fost realizată în colaborare cu dezvoltatorul de realitate virtuală LuckyVR şi oferă combinaţia perfectă dintre seriozitatea jocului, interactivitatea relaxată şi socializare pentru a permite jucătorilor să descopere o dimensiune complet nouă a pokerului.
Jucătorii au ocazia de a-şi delecta toate simţurile într-o varietate de scene create pentru poker şi socializare, alegându-şi propriul decor de joc: Macau 2050, The Macau Suite, The Showdown Saloon, Monte-Carlo Yacht şi The Void. Cu ajutorul comenzilor intuitive menite să simplifice experienţa de joc, aceştia pot gestiona jetoane şi cărţi, îşi pot studia adversarii, pot discuta şi interacţiona la fel ca la o masă de joc din viaţa reală. Jocul vine şi cu o multitudine de elemente de recuzită interactive cu care se pot distra, comenzi vocale şi transmisie Twitch integrată cu streaming media pe Oculus Rift pentru cei care doresc să joace şi să transmită jocul în acelaşi timp.

aaa

EXPERIENŢĂ VR DE TOP

„Când am prezentat produsul a fost uimitor să vedem că oamenii se bucurau de experienţă şi se lăsau absorbiţi de joc”, a declarat Severin Rasset, Director Inovaţii şi Operaţiuni Poker în cadrul PokerStars. „Ne-am dorit să intrăm în lumea realităţii virtuale deoarece suntem convinşi că această latură interesantă a tehnologiei merită toată atenţia şi că jucătorii noştri ar aprecia acest lucru. Recomand din tot sufletul tuturor să încerce jocul fiindcă numai jucându-l îl pot înţelege şi simţi cu adevărat.”
Noul joc simulează experienţa pokerului live cât mai fidel posibil, cu aceleaşi subtilităţi şi interacţiuni ca într-un mediu online. S-a muncit foarte mult la recrearea atmosferei jocului de poker live, adăugându-se opţiuni precum aşezarea jetoanelor în teancuri, trasul cu ochiul la cărţile adversarilor şi posibilitatea reală de a citi adversarii, oferind o nouă dimensiune bluff-ului. Jucătorii pot descoperi cum funcţionează opţiunea de studiere a adversarilor în aplicaţia PokerStars VR, precum şi alte lecţii şi detalii la Pokerstars School si Pokerstars Blog.

bbb

Nota: informatiile prezentate mai sus reprezinta un comunicat de presa. Holdem Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori prezentate. Sursa: Grayling

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!