Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerstars va face inca 5 milionari in dolari in urmatoarele 8 saptamani

Autor: | 27/03/2015

cebacb5410Pokerstars, cea mai mare si importanta platforma de poker din lume, va face 5 milionari in dolari in urmatoarele 8 saptamani punand la dispozitie o varietate de jocuri online si offline, turnee si promotii unice.

Intreaga promotie ia start pe 27 martie cand revin in prim-plan Spin and Go-urile de $5 si continua pana pe 24 mai cand vor fi pusi la dispozitie peste 1 milion de dolari pentru castigatorul Main Event-ului SCOOP.

De-a lungul timpului, Pokerstars a facut aproximativ 150 de milionari in dolari prin numeroasele festivaluri organizate precum World Championship of Online Poker, evenimente live ca European Poker Tour sau celebrele jocuri spin and go cu prize pool urias de 1 milion de dolari care au avut loc in luna decembrie.

Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, cel care face parte din echipa de profesionisti Pokerstars si care a castigat 2 milioane de dolari la PCA in anul 2008 declara: “Pokerstars a creat multi milioari de la infiintare si pana acum, mi s-a intamplat chiar mie in trecut, li s-a intamplat multor altora si li se va intampla in curand si celor care indraznesc spre exemplu Spin and Go-urile de $5 care te pot face milionar peste noapte. Oricine poate castiga in acest tip de joc”.

Cum poti castiga peste 1 milion de dolari in urmatoarele 8 saptamani:

•    $1 Million Spin & Go (din 27 martie): Jucatorii pot castiga 1 milion de dolari la spin-urile de $5, reintroduse pe Pokerstars dupa o pauza de aproape 3 luni. Mai multe detalii aici. 

•    EPT Grand Final Promo (27 martie – 6 aprilie): Jucatorii pot castiga pachete la EPT Grand Final Main Event care va avea loc in Monaco. In aceasta perioada vor rula si o serie de freerolls, Pokerstars punand la dispozitie 3 pachete si de-asemnea printr-un depozit puteti castiga un tichet de $11. Mai multe detalii aici.

•    EPT Grand Final Mega Qualifier (5 Aprilie): Puteti castiga pachete in valoare de €14,000 la EPT in satelitul Mega Qualifier care va avea loc pe 5 aprilie la ora 13:05 ET, cu 10 pachete garantate puse la dispozitie. Click aici pentru detalii.

•    Millionaire Month (Round 1: 6 – 17 Aprilie, Round 2: 19 – 30 Aprilie): Pokerstars pune la dispozitie peste 4 milioane de dolari in timpul asa numitei “Millionaire Month”, oferind posibilitatea jucatorilor sa castige $1 milion in doua finale Millionaire. Jucatorii trebuie sa completeze mai multe challengeruri in timpul perioadei de calificare pentru a intra in turneele All-in Shootouts cu premii in valoare de $150,000. Castigatorii celor 6 astfel de turnee din Runda 1 (18 aprilie) si Runda 2 (1 mai) avanseaza catre cele doua finale care vor avea loc pe 10 Mai la ora 13:00 ET, unde se vor incorona 2 noi milionari in dolari. Pentru detalii suplimentare click aici.

•    2-22 Mai: SCOOP All-in Shootout Deposit Raffle: Cei care vor face un depozit in aceasta perioada, vor primi un bilet la un turneu All-in Shootout de unde se poate ajunge in Main Event-ul SCOOP (High), unde castigatorul va castiga peste 1 milion de dolari. Vor fi 16 astfel de tichete care vor valora $10,300 + alte 2000 de intrari gratuite pentru Main Event-urile Low si Medium. Pentru detalii accesati aici.

•    SCOOP High Main Event (24 Mai): Peste 1 milion de dolari va incasa castigatorul acestui turneu. Click aici.

 

Ce milionari in dolari a facut Pokerstars de-a lungul timpului:

Castigatori $1M+ la turnee online: 22 (Cel mai mare premiu oferit vreodata $2,278,098 pe Pokerstars i-a revenit lui Tyson ‘POTTERPOKER’ Marks pentru succesul de la WCOOP editia 2010)

Castigatori $1M + la turnee live: 95 (Cel mai mare premiu in valoare de $4,463,293 a fost castigat de Niklas Heinecker la GuangDong Asia Millions Main Event in iunie 2013)

Castigatori $1M + la turnee televizate: 2 (Million Dollar Challenge si Shark Cage)

Castigatori $1M la Spin and Go: 3 (sss66666, Tornádo111, anushan_2323)

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!