Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerstars se razgandeste in privinta cresterii rake-ului!

Autor: | 07/01/2015

c16ff1ff64In Octombrie 2014, Pokerstars a deceptionat multi jucatori fideli ai celei mai mari platforme de poker atunci cand a anuntat cresterea rake-ului si a taxelor de intrare la turnee, schimbari care aveau sa fie facute in 2 etape, pe 3 noiembrie 2014 si pe 1 ianuarie 2015. Cea mai importanta camera de poker din mediul online si-a creat o reputatie fantastica de-a lungul timpului, gandindu-se mereu la satisfacerea clientilor sai prin politica pe care a intreprins-o inca de la infiintare, dar de cand compania a fost achizitionata de Amaya Gaming in prima jumatate a anului 2014, directia se pare ca a fost una gresita. Pentru multi, schimbarile propuse, printre care cresterea rake-ului, au fost percepute ca fiind noi moduri ca platforma sa isi rotunjeaza veniturile, mai degraba decat ceva care ar fi ajutat imbunatatirea jocurilor sau a experientiei jucatorilor la mese.

Pokerstars s-a gandit insa foarte bine in ultimul timp si in cursul zilei de ieri a hotarat sa renunte la cresterea rake-ului anuntata anterior. Intr-un post pe blog facut marti dimineata, Eric Hollreiser, seful sectiei de comunicare si relatii publice din cadrul Pokerstars, a subliniat mai bine acest aspect:

“Pe 3 noiembrie, Pokerstars a marit rake-ul la cash si taxele de intrare la turnee in numeroase jocuri. De-asemenea aveam de gand sa implementam alte taxe suplimentare odata cu 1 ianuarie. Dupa analize si discutii suplimentare, am hotarat sa ne intoarcem la rake-ul pe care il percepeam inainte de 3 noiembrie si sa anulam orice decizie de a introduce taxe suplimentare. Doar taxele percepute la Spin and go-uri si schimbarile legate de nivelul de premiere ce au fost implementate la data de 3 noiembrie, vor ramane in vigoare. Nu vom creste rake-ul in anul 2015, decat in anumite jurisdictii unde ori am facut-o deja, ori unde exista un TVA sau o taxa a jocurilor de noroc crescuta”

El a subliniat ca aceasta crestere a rake-ului in acest locatii care au introdus TVA-ul (taxa pe valoare adaugata) pentru jocurile de noroc pe internet este un rau necesar, dar ca Pokerstars va incerca sa atenueze aceste pagube prin reducerea recompenselor din VIP Club. Bineinteles, reducerea acestor recompense nu va fi perceputa nici ea ca fiind un lucru bun, dar o cale de mijloc intre aceasta si cresterea rake-ului va fi mult mai buna decat cresterea totala a rake-ului.

Hollreiser ofera detalii suplimentare in legatura cu aspectul prezentat mai sus:

“De exemplu, in cateva luni, vom reduce multiplicatorul de VPP/FPP pentru cateva tari in care exista acest TVA pentru jocurile de noroc, dar care nu au platforma proprie de jucatori. Vom face schimbarea imediat ce vom fi pregatiti in mod tehnic, ceea ce inseamna in urmatoarele 2 luni. De-asemenea, in a doua jumatate a anului vom mari putin rake-ul si taxele pentru turnee pentru clientii care provin din tarile ce percep TVA jucatorilor pentru a putea juca pe Pokerstars, dar vom informa jucatorii despre toate acestea cat de curand posibil”

Schimbarea de crestere a rake-ului anuntata initial la sfarsitul anului trecut ii lovea cel mai tare pe jucatorii de volum si pe cei care joaca la highstakes. Multe cresteri de rake vizau jocurile de heads-up, mesele de hyper-turbo, SNG-urile si jocurile cash. Grinderii alegeau adesea aceste jocuri pentru ca puteau baga volum intens, insa de multe ori din cauza payout-ului scazut sau a variatiei foarte mari, profiturile erau destul de mici. In felul acesta, orice crestere suplimentara de rake era greu de acceptat. Variantele de joc No-Limit si Pot-Limit erau de-asemenea vizate, cele mai signifiante schimbari avand legatura cu jocurile cu fix 2 jucatori la masa sau jocurile de highstakes cu 5 sau mai multi jucatori la masa.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!