Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerstars reuseste o cifra de afaceri de $329,4 milioane in cel de-al treilea sfert al anului 2017, majoritatea banilor venind din rake-ul de la poker

Autor: | 11/11/2017

IM000169.JPG

IM000169.JPG

Intr-un comunicat facut public in aceasta saptamana in care se prezinta situatia financiara a companiei, Stars Group anunta ca a reusit un al treilea sfert al anului 2017 excelent, avand o cifra de afaceri de $329,4 milioane in crestere cu 21,7% year-over-year, bilant care adunat la ceea ce reusise in prima jumatate a anului o duce in postura de a se apropia de 1 miliard de dolari incasari pentru primele 9 luni din an. Stars Group detine si opereaza prin intermediul site-ului Pokerstars.com, cel mai mare operator in domeniu care acapareaza la aceasta ora o buna parte din piata. Din cele $329,4 milioane cifra de afaceri obtinute in lunile iulie, august si septembrie, $221,4 milioane au fost bifate doar la sectiunea poker, din rake, cu o crestere de 12,5% fata de acelasi interval al anului trecut. Rezultatele sunt considerate a fi excelente de specialisti, mai ales daca luam in considerare faptul ca in intervalul de 3 luni specificat, Australia – o piata de desfacere importanta pentru Pokerstars, a parasit platforma din cauza modificarilor legislative.
Cat despre sectiunea de cazino online si sportsbook, cifra de afaceri pentru cel de-al treilea sfert al anului in curs a fost de $95,2 milioane, in crestere cu 48,3% year-over-year.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!