Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars primeste licenta pentru a opera in Malta

Autor: | 11/02/2012

PokerStars a primit aprobarea licentei de la Lotteries an Gaming Authority of Malta. Noua licenta va fi folosita pentru un site special (.eu) care va fi lansat saptamana viitoare. 

PokerStars.eu se va uni cu site-ul principal care este autorizat de Isel of Man. Jucatorii de pe PokerStars.eu vor putea juca si cu jucatorii de pe site-ul principal .com, unde joaca deja jucatori dinBelgia,Estoniasi Danemarca.

Avantajul pe care il au jucatorii care joaca pe acest site este ca sunt scutiti de taxe. Jucatorii din alte tari din Europa care joaca pe site-uri care nu au licenta de la EU trebuie sa plateasca taxe pentru castigurile lor.

In particular, jucatori din Finlanda si Suedia vor putea sa joace poker fara a plati vre-o taxa.

“Sa obtii o licenta pentru jocuri online este o sarcina foarte grea,” spune Eric Hollreiser, Director la PokerStars Corporate Communications. “Noi credem ca fiecare licenta pe care o obtinem subliniaza motivele pentru care jucatorii ar trebui sa se simta in siguranta cand joaca pe site-urile noastre.”

Dar, pe langa faptul ca jucatorii sunt scutiti de taxe daca joaca pe PokerStars.eu, firma PokerStars are in vizor o camera de poker unificata in Europa, iar PokerStars.eu este primul pas spre acest lucru. In prezent, PokerStars are site-uri separate in Franta si Italia. In plus, alte tari Europene au regulamentele lor. Fiecare piata are taxele ei, securitatea ei si politicile ei.

“Speram ca viitorul sa aduca mai multa uniformitate, fapt care va ajuta atat companiile cat si jucatorii.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!