Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars organizeaza cea mai mare cupa de poker in Macau

Autor: | 28/02/2013

PokerStars a anuntat astazi ca urmatoarea cupa din Macau, China, va fi cea mai mare de pana acum, Main Eventul Red Dragon ajungand la 5,000,000$ garantat.
Turneul Red Dragon sau Dragonul Rosu detine momentan recordul pentru cel mai mare turneu din Asia cu 635 de participanti, eveniment care a avut loc in februarie 2012. Acest record va fi cu siguranta intrecut la urmatorul MPC unde PokerStars isi va sarbatori noua camera de poker live, care este si cea mai luxoasa din intreaga locatie.
Dany McDonagh, Directorul pentru operatiunile live din zona Asia-Pacific, a declarat ca a devenit o traditie pentru PokerStars sa deschida Cupa de Poker din Macau. Exista o atentie deosebita acordata PokerStars dupa ce a fost anuntata mutarea evenimentului in Macau, si PokerStars vor face tot posibilul pentru a asigura ca noua casa va debuta cu un nou record.

PokerStars LIVE in Orasul Viselor va pune jucatorilor la dispozitie o atmosfera sofisticata insa distractiva, construita cu confortul jucatorilor pe primul plan, pentru a atrage cei mai buni profesionisti din lume, si va deveni casa permanenta a celor mai faimoase turnee de poker din Asia. Conform purtatorului de cuvant al PokerStars, PokerStars LIVE at the City of Dreams va imbunatati considerabil scena pokerului din Macau.
Programul de 10 zile va contine 9 evenimente Official Asia Poker Player of the Year, inclusiv NL Hold’em 5,500$ si 20,000$, turnee care garanteaza premii de 500,000$, respectiv 1,000,000$. Jucatorul care castiga APOY 2013 va primi o sponsorizare de un an de la PokerStars LIVE Macau.
Celina Lin, jucatorul care a castigat de doua ori Cupa de Poker din Macau, a declarat ca intotdeauna este incantat de acest eveniment, insa in acest an evenimentul nu trebuie ratat. Acesta a adaugat ca niciodata nu ai nevoie de o scuza pentru a merge in Orasul Viselor. Daca esti in Macau si iti place sa te distrezi atunci cu siguranta ai mai fost in acest loc. Cu siguranta prin adaugarea pokerului in Orasul Viselor, anumiti jucatori nu vor mai pleca niciodata din acest loc!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!