Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars a obtinut licenta de operare in Bulgaria

Autor: | 19/02/2014

BG EU flagsComisia Pentru Jocuri De Noroc din Bulgaria a emis astazi licenta de operare pentru PokerStars, cel mai mare site de poker din lume.

Cei de la PokerStars vor finaliza toate aspectele tehnice in urmatoarele saptamani pentru a incepe sa furnizeze servicii in domeniul jocurilor de noroc online pentru locuitorii Bulgariei, care vor face parte din player poolul international.

Astfel, PokerStars isi continua ceea ce si-a propus, si anume sa obtina licente de operare in toate jurisdictiile in care conditiile sunt favorabile.

Bulgaria a incercat sa impuna niste conditii foarte restrictive in urma cu ceva timp pentru operatorii care doresc sa obtina o licenta si a fost creat chiar si un blacklist pe care au fost adaugate foarte multe siteuri de jocuri de noroc online. Cu toate acestea, nici un operator nu a aplicat pentru licenta in acele conditii si eficienta blacklistului a fost foarte scazuta.

Drept urmare, legislatia a suferit niste modificari in luna Noiembrie, modificari care au inceput de curand sa produca efecte si astfel au aparut si primele aplicatii pentru licente. Conditiile actuale presupun o taxa de licentiere initiala de 100.000 BGN ( aprox 50.000 EUR ) care se plateste o singura data si o taxa de 20% din GGR care se plateste lunar.

PokerStars este primul site de poker care obtine o licenta, insa mai sunt si alti operatori care au aplicat deja in vederea obtinerii perimisiunii de a desfasura activitati in mod legal in acest domeniu in Bulgaria.

Pe langa licenta din Bulgaria, PokerStars mai detine licente si in Franta, Danemarca, Spania, Italia, Estonia, Belgia, Germania, Malta si Isle of Man.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!