Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars Micromillions se intoarce intre 12 – 22 iulie 2012

Autor: | 25/06/2012

PokerStars a anuntat astazi ca va relansa seria de turnee de ultra-low stakes MicroMillions cu premii totale in valoare de 5.000.000$. A doua editie a acestui festival de poker online va incepe in data de 12 iulie si va tine pana pe 22 iulie. Buy-inurile vor varia, cel mai mic fiind de doar 11 centi, iar cel mai mare va fi de 100$.

Seria va culmina cu un turneu de 1 milion dolari garantat, turneu de No Limit Hold’em, pe data de 22 iulie. Premiul cel mare de la acest turneu este in valoare de 150.000$.

Seria de turnee MicroMillions II este special creata pentru jucatorii amatori si recreationali, dar premiile garantate sunt indeajuns de mari pentru a atrage jucatori de toate nivelele. In prima serie de MicroMillions care s-a tinut in luna martie, jucatorul din Team PokerStars Marcin “Goral” Horecki din Polonia a reusit sa iasa in bani in 39 dintre cele 89 de evenimente.

Horecki spune ca aceasta este o serie extraordinara, deoarece pot participa jucatori de toate nivelele.

In ceea ce priveste programul desfasurarii turneelor, incepand din data de 12 iulie, se vor tine turnee la fiecare doua-trei ore, permitand astfel jucatorilor din toata lumea sa participe.

Prima serie de turnee MicroMillions a stabilit un record de 1.294.883 participanti la toate turneele.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!