Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerstars lanseaza “EPT NOT LIVE” Podcast Show

Autor: | 07/03/2015

podcastPokerstars a anuntat lansarea podcastului EPT Not Live care va fi gazduit de comentatorii turneelor EPT, James Hartigan si Joe Stapleton, urmand sa aiba loc in spatele scenelor la evenimentele live. De-asemenea se vor lua interviuri unor celebritati, membri din Team PokerStars Pro si calificati online, iar ascultatorii vor avea sansa sa castige premii.

James Hartigan spune: “Este practic ca EPTLive, doar ca ceea ce se intampla nu va fi live, ci inregistrat. Si nu vei vedea maini poker, grafice si lucruri de genul asta. Cei care urmaresc vor putea de-asemenea sa isi exprime parerile si pe chat”

Joe Stapleton adauga: “Daca EPT-ul ar fi un film, acest podcast ar fi comentariul pe DVD. Daca va place EPT-ul, atunci acest podcast este obligatoriu”

Episodul 1

In primul episod vom face cunostinta cu Tito Ortiz, un expert in arte martiale si un fan al pokerului care a jucat la PokerStars Caribbean Adventure in luna ianuarie in cadrul Main Event-ului. Acest episod poate fi ascultat aici sau downloadat prin Apple iTunes, iar userii care folosesc Android pot accesa prin aplicatia obisnuita pe care o au instalata sau prin RSS feed aici.

“Vrem ca fanii EPT sa se implice. Se vor da premii, obiecte promotionale, tricouri iar in fiecare saptamana un norocos ascultator se va duela intr-un concurs trivia cu intrebari din EPT impotriva lui Joe Stapleton”, mai spune Hartigan.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!