Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zoom Poker este live! Joaca acum pe PokerStars!

Autor: | 16/03/2012

In cateva ore de la lansare, Zoom Poker s-a umplut de jucatori dornici sa incerce noul format oferit de PokerStars. Momentan, numarul maxim de jucatori este de 1500. 

Desi inca este in varianta Beta, azi dimineata PokerStars a lansat Zoom Poker, o varianta pentru Rush Poker cum era pe Full Tilt. Chiar daca sunt limitate selectiile in ceea ce priveste jocurile si mizele, lansarea a avut un mare succes, un loc liber fiind greu de gasit.

Momentan, singurele mize oferite sunt 0.01$/0.02$ pentru No Limit Hold’em si PLO, cu planuri de a mari mizele daca lucrurile decurg bine.

Pentru teste de performanta, PokerStars a limitat numarul jucatorilor la 1.500. In doar cateva ore de la lansare, atat jocurile de Hold’em cat si cele de Omaha erau pline pana la refuz de jucatori dornici sa testeze Zoom Poker.

PokerStars a introdus si jocurile Fixed Limit Hold’em in varianta de play money, si are in plan sa lanseze Fixed Limit si in jocurile cash.

Incearca acum Zoom Poker pe PokerStars!

Similar cu Rush Poker de la FullTiltPoker, Zoom este o varianta de Hold’em care se joaca intr-un ritm mult mai rapid fata de mesele normale. Odata ce ai intrat in joc, esti asezat aleatoriu la o masa. La sfarsitul fiecarei maini, vei fi mutat la o masa aleatoare si vei primi alte carti in mana.


  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!