Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars inlocuieste mesele normale High Stakes cu mese Zoom

Autor: | 16/12/2013

Zoom-TeaserPokerStars a facut astazi un anunt prin care informeaza jucatorii ca incepand cu data de 1 Ianuarie 2014, jocurile High Stakes vor fi disponibile numai in formatul Zoom, insa cu niste modificari aduse formatului standard.

Schimbarea se va produce numai in afara orelor de varf si reprezeentantii PokerStars spun ca vor tine cont de feedbackul venit de la jucatori, referitor la implementarea acestor mese.

Nu se stie inca daca schimbarea va fi permanenta, insa daca in urma analizelor facute asupra jocurilor se va decide ca jocul s-a imbunatatit, atunci ne putem astepta la extinderea si la alte mize.

Nick Williamson, Ring Game Manager a declarat: “Jucatorii ne-au spus ca vor sa se concentreze mai mult pe jocul de poker si nu sa isi faca probleme legate de locul la masa, setari la lobby si software si alte lucruri tehnice. Aceasta schimbare face parte din o serie de modificari prin care jucatorii se vor concentra mai mult la poker in timp ce se incurajeaza un ecosistem sanatos si competitiv la high-stakes”.

Cei care doresc vor putea sa observe jocurile. Softul PokerStars va alege automat cele mai interesante maini jucate in ultimele 10 minute si le va afisa la o masa speciala pentru observatori.

Zvonuri despre aceste schimbari au aparut inca din luna Aprilie a acestui an, insa se pare ca lansarea propriu-zisa a fost amanata destul de mult.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!