Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars a inceput procesul de unire a conturilor cu FullTilt Poker

Autor: | 30/10/2012

Dupa cum stitm in 6 noiembrie FullTilt Poker va fi relansat de catre Pokerstars, iar gigantul pokerului online a inceput deja procesul de unire a conturilor, conform pokerupdate.com.

Relansarea FullTilt inseamna in primul rand faptul ca jucatorii din afara Statelor Unite ale Americii isi vor putea recupera banii pe care i-au avut in conturile FullTilt in momentul inchiderii softului de catre Departamentul de Justitie american. Jucatorii din domeniile softului de poker din Franta, Spania, Danemarca, Estonia si Belgia vor fi despagubiti, iar estimarile spun ca Pokerstars va trebui sa plateasca aproximativ 184 milioane de $.

In continuare jucatorii din Statele Unite nu vor putea retrage banii din cauza legii care interzice jocurile de noroc online. Autoritatea de reglementare din Franta ARJEL a anuntat crearea unui cont separat pentru indemnizarea jucatorilor care au avut bani la FullTilt Poker, care vor putea solicita eliberarea banilor imediat dupa relansarea softului de poker.

In Italia negocierile continua intre autoritatea competenta AAMS si Pokerstars. Jucatorii care s-au mutat in afara Statelor Unite nu vor fi inca indemnizati, insa vor putea juca acum pe FullTilt.

Pentru jucatorii americani procesul este inca in desfasurare, iar acestia trebuie sa astepte pana la rezolvarea cauzei de catre Departamentul de Justitie, deznodamantul acesteia dictand in principiu ceea ce se va intampla in continuare in lumea pokerului online din State.
Iata optiunile pe care le ai acum pentru a uni conturile:

 

Pasul 1 pentru a uni conturile:

 

Pasul 2 pentru a uni conturile:

 

Cum sa faci transferul catre FullTilt din Cashierul Pokerstars:

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!