Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerstars Festival Bucuresti in perioada 31 iulie – 6 august. Programul festivalului si programul de calificare al satelitilor live

Autor: | 17/07/2017

DAHaLTwVoAE3RbW Afla la primul sezon din istorie, Pokerstars Festival, competitie infiintata in toamna anului trecut menita sa tina locul fostului Eureka, ajunge la Bucuresti in perioada 31 iulie – 6 august, turneele urmand sa fie gazduite de JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cel mai important eveniment care apare in program este Main Event-ul cu buy-in €1.100 si €500.000 premii garantate, pentru care ruleaza deja sateliti de calificare pe Pokerstars. De-asemenea, jucatorii se pot inregistra in 2.200€ HighRoller sau pot alege turnee cu buy-in mai mic precum PokerStars Bucharest Cup – €330 sau PokerStars Megastack – €170.
Iata ce a declarat domnul Sorin Constantinescu, CEO Pokerfest Romania, cu prilejul acestui eveniment: “În primul rând, salutăm cu plăcere lansarea celor două noi branduri ale evenimentelor PokerStars Live – PokerStars Festivals și PokerStars Championships și suntem deciși să ne implicăm cu tot entuziasmul în consolidarea imaginii și succesului acestora in România.
În al doilea rând, suntem onorați de revenirea marelui spectacol de poker live la București, încă un semn pentru noi ca festivalul organizat împreună în mai 2016 s-a ridicat la rigoarea și standardele internaționale impuse de PokerStars. Aceste criterii de calitate sunt ceea ce ne-a adus împreună ca organizatori, în cea mai mare măsură.
PokerFest va considera seria de turnee de la începutul lui august încă o piatră importantă de încercare în relația noastră cu cel mai activ promotor al pokerului din lume și suntem, ca întotdeauna, siguri că o vom trece cu succes.”

Etapa de la Bucuresti este antepenultima din acest prim sezon, in aceste zile desfasurandu-se LIlle si Korea, iar spre sfarsitul lunii Manila, ultimele doua etape urmand sa fie Uruguay si Dublin in luna septembrie.

sssssssssssssssssssss

Daca pe Pokerstars ruleaza deja sateliti pentru acest eveniment cu buy-in-uri de 27€, 82€, 109€ sau 215€ din care se pot obtine pachete direct dar si subsateliti pentru acestia, trebuie stiut faptul ca in zilele premergatoare evenimentului se vor organiza o serie de sateliti live in mai multe orase din tara, dupa cum urmeaza:

1. All-In Poker Club Bucuresti – Sateliți PokerStars Festival

Date sateliți:
28, 29 și 30 iulie
Ora de start: 17:00
Buy-in: 50€+10€, 25€ rebuy, 25€ addon
Fise: 3.000 la start, 3.000 rebuy, 6.000 addon
Premii: pentru fiecare 1.100€ în premii se acordă un tichet în Main Eventul PokerStars Festival

2. Poker House Constanta

Subsatelit PokerStars Festival
Joi, 27 Iulie, ora 20:00
7 tichete de 100€ GTD
Buy-in: Free, 50 Ron Double Chance

Satelit direct PokerStars Festival
Vineri 28 Iulie, ora 18:00
1 tichet de 1.100€ GTD
Buy-in: 100€, re-entry
Premii: pentru fiecare 1.100€ în premii se acordă un tichet în Main Eventul PokerStars Festival

3. Poker Arena Iași

Satelit direct PokerStars Festival

Sâmbătă, 29 iulie, ora 18:00
Buy-in: 125€
Premii: pentru fiecare 1.100€ în premii se acordă un tichet în Main Eventul PokerStars Festival

Holdem.ro va invita sa participati la acest festival, cel mai important eveniment din pokerul romanesc pe anul 2017. Mult succes tuturor!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!