Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars a cumparat FullTilt Poker si va plati jucatorii in maxim 90 zile

Autor: | 31/07/2012

PokerStars cumpara FullTilt

Foto: Sinister_Kane @ TwoPlusTwo

Dupa ce DiamondFlush a relatat despre finalizarea dealului care prevede plata jucatorilor in maxim 90 de zile, PokerStars a emis un comunicat de presa in care spune urmatoarele:

PokerStars a anuntat astazi ca a ajuns la un deal cu DOJ. Ca parte a dealului, PokerStars a achizitionat si FullTilt Poker, angajandu-se la plata completa a jucatorilor din afara SUA.

Suma totala care va fi platita de PokerStars este de 547 milioane de dolari, suma ce va fi platita in decursul a 3 ani. Banii platiti catre guvernul SUA vor fi folositi pentru plata jucatorilor FTP din SUA printr-un sistem administrat de DOJ. PokerStars a platit toti banii datorati clientilor sai la scurt timp dupa ce a incetat orice operatiune in SUA.

PokerStars va pune intr-un cont bancar separat toti banii datorati clientilor FTP din afara SUA ( 184  milioane $ ), fara nici o restrictie la retragere, in maxim 90 zile de la completarea tranzactiei. PokerStars a ramas deschis jucatorilor din afara SUA cu licentele neafectate si fara intreruperi.

In intelegerea cu DOJ, PokerStars nu recunoaste ca a facut nimic rau. Mai mult decat atat, intelegerea permite PokerStars sa aplice pentru obtinerea unei licente la autoritatile competente din SUA, atat cu brandul PokerStars cat si cu FullTiltPoker, pentru a oferi poker online pe bani reali cand acest lucru va fi posibil in concordanta cu legislatia in vigoare la nivel statal sau federal.

PokerStars planuieste sa relanseze FullTiltPoker pe cele mai multe piete ca un brand separat, dar nu inainte de numirea unei noi echipe de management. Operatiunile FullTilt Poker vor continua sa fie conduse din Dublin, dar o parte din atributii vor fi transferate in Insula Man. Mai multe detalii despre aceste planuri vor fi anuntate in scurt timp.

Discuta pe forum ultimele anunturi si noutati legate de FullTiltPoker!

“Suntem incantati ca am trecut peste aceasta problema, si ca am reusit sa asiguram posibilitatea de a opera in SUA in momentul in care legea o va permite” a declarat Mark Scheinberg. “Acest rezultat demonstreaza pe langa superioritatea in industrie si faptul ca suntem dedicati sa lucram cu autoritatile pentru a asigura cele mai inalte standarde de protectie pentru jucatori”

“Cumparatea FullTilt Poker intareste PokerStars si aduce o usurare pentru jucatorii FTP care au asteptat peste 12 luni plata banilor, dar aduce si foloase intregii comunitati de jucatori. Clientii FullTilt Poker din afara SUA vor putea juca in curand pe siteul FTP relansat, cu incredere avand PokerStars in spate cu integritatea, calitatea si siguranta de care a dat dovada”

“Modul in care am condus PokerStars din momentul in care DOJ a actionat, a subliniat faptul ca suntem un operator de poker online responsabil. […] Incurajam toate tarile sa regularizeze pokerul online”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!