Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars a construit propriul internet pentru a oferi o experienta perfecta

Autor: | 10/01/2015

aaaDaca in episoadele anterioare am vazut ce fel de companie este Pokerstars, ce face cu banii jucatorilor, cum se impart cartile la masa si cum sunt tratate cazurile botilor si cele de collusion, astazi vom vedea cum a reusit Pokerstars sa investeasca masiv in sistemele tehnologice pentru a fi aproape de perfectiune si a-si satisface in totalitate zecile si sutele de mii de clienti ce se regasesc la mesele de joc in fiecare zi. La fel ca alte companii mari care se bazeaza pe tehnologie, Pokerstars a investit si va investi intotdeauna masiv in infrastructura tehnologica a platformei care la ora actuala domina autoritar piata mondiala de profil, oferindu-le astfel clientilor o experienta cat mai atragatoare la mesele de joc.

Evident, acest soft trebuie sa se bazeze la randul lui pe infrastructura unei retele de incredere care trebuie sa satisfaca o multime de jucatori la nivel global. In medie, sunt distribuite 700 de maini in fiecare secunda a fiecarei zile, concomitent cu jucarea altor 20.000 de maini aflate in desfasurare. Pokerstars ofera zilnic 3500 de turnee care ridica totalul premiilor garantate la 25 de milioane de dolari in fiecare saptamana, bani ce ajung in conturile a sute de mii de jucatori. Se poate mentiona de-asemenea ca la un moment dat au fost 481.488 de jucatori unici pe site, ceea ce inseamna mai mult decat populatia orasului Sacramento din California.

Intr-o era in care latimea de banda se afla la un nivel premium iar traficul de retea este intens, Pokerstars a realizat ceva ce nu multe companii si-ar fi permis sa realizeze, acela de a construi propriul sau internet. Cine a mai facut lucrul asta? Ei bine, companii precum Google, Amazon, Microsoft, acestea dorind la randul lor sa beneficieze de o viteza mai mare, serverele sa aiba o productivitate mai sporita, sa fie mai demne de incredere, iar platformele sa fie mai putin dependente de serviciile clasice de comunicare si transmitere a datelor.

Asa cum directorul din cadrul sectiei de IT explica in video-ul de  mai jos, la fel cum Google sau Microsoft au facut, Pokerstars a construit de-asemenea un internet propriu mai fiabil decat internetul pe care il stim cu totii. Retelele se intind din Pokerstars Data Centre in Isle of Man pana in Irlanda, Marea Britanie, estul Europei, iar mai apoi spre vest, in America de Nord.

“Asta inseamna cat de serios trebuie sa tratezi lucrurile pentru a fi cel mai bun. La fel cum ne-am asigurat ca banca Pokerstars este in siguranta, ca impartirea cartilor la mesele de joc este aleatorie si ca jocurile sunt corecte, tot la fel de bine vrem sa stim ca atunci cand cartile sunt pregatite sa fie distribuite, ele sunt afisate la fel de repede pe cat un jucator se asteapta sa le vada”

Iar Pokerstars a facut acest lucru deoarece si-a dat seama ca o intarziere cat de mica la mesele de joc nu doar ca poate fi extrem de deranjanta, dar ii poate costa pe jucatori multi bani. Asa ca s-a realizat tot ce este mai bun pentru a minimiza cat de mult posibil riscurile. De-altfel, Pokerstars nu doreste ca jucatorii sa piarda conexiunea in timpul unei maini cheie ori sa fie pe sit out in timpul unui turneu, ceilalti jucatori de la masa profitand de fiecare data de “furtul” big blind-ului.

In video-ul de mai jos puteti vedea toate detaliile despre data centerul Pokerstars:

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!