Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerStars adauga grupuri de mese in varianta beta

Autor: | 25/04/2012

Gruparea meselor la PokerStars

Noul mod de grupare a meselor la PokerStars

PokerStars investeste constant in updateuri care sa faca experienta utilizatorilor mai buna, dar si sa imbunatateasca jocurile.

Astfel, incepand de ieri cateva noi facilitati se afla in stare Beta in lobby-ul PokerStars si sunt disponibile numai pentru play money.

Mesele sunt acum grupate pe limite si nu veti mai vedea acea lista lunga de mese din care trebuie sa alegeti una. In schimb, veti vedea grupuri de mese, dupa mize si tip ( 6 max, FR, HU) si un buton “Seat Me” care va va duce la masa cea mai plina din acel grup, dar care are minim 1 loc liber.

Daca dati click pe un grup, fara a apasa butonul “Seat Me”, in partea dreapta o sa vedeti mesele din acel grup si statisticile pe fiecare masa.

Acest nou update rezolva problema de zeci de pagini de mese care existau in lobby, facand dificila selectarea unei mese pentru unii jucatori.

Alte softuri aveau deja o optiune asemanatoare, avand un buton de “Quick Seat”. Foarte multi jucatori apreciaza aceasta facilitate pentru ca tine mesele mult mai echilibrate, jucatorii recreationali fiind acum distribuiti mult mai bine.

Protejarea “ecosistemului” include deja pe unele softuri de multa vreme, eliminarea listelor de asteptare la mese si promovarea modurilor random de selectie a meselor.

Dupa ce deschideti softul PokerStars, optiunea poate fi activata mergand in meniul Options-> Lobby Display Options.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!