Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFun – Un proiect Holdem Romania

Autor: | 10/01/2012

Nu mai este un secret faptul ca pokerul pe retelele sociale a crescut enorm in ultimul timp si nu au fost putini cei care au spus ca daca s-ar trece la jocuri pe bani reali atunci Pokerstars ar deveni doar un mic site de poker pe langa “gigantii” care pot rasari de nicaieri.

Holdem.ro s-a implicat intr-un proiect care credem noi ca va ajuta la dezvoltarea pokerului in Romania, atat live cat si online.

Oferim oricui,gratuit si fara nici un fel de taxa, posibilitatea de a juca poker si de a intelege jocul intr-un mediu prietenos si placut.

Inregistrarea e simpla si se face in sub 5 secunde.( username,parola si email).Nu este nevoie de download si puteti incepe sa jucati imediat. Sunt disponibile facilitati ca: webcam, chat, notite pe jucatori si coduri de culori, statistici pe jucatori, posibilitatea de a trimite cadouri, mese private unde sa jucati doar cu prietenii vostri, captura ecran si altele.

Fiecare jucator primeste 1000 de fise la inregistrare si daca scadeti sub aceasta suma, puteti sa va reincarcati la 1000 de fise odata la 60 minute.

In plus, incepand cu saptamana urmatoare vei avea ocazia sa castigi 50 eur pe saptamana daca reusesti sa joci cele mai multe maini de poker. In luna februarie, cine joaca cele mai multe maini de poker, primeste un notebook.

Joaca poker online gratis pe PokerFun si spune-ne ce crezi pe forum in threadul dedicat pokerfun.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!