Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerfest si Unibet devin parteneri si sponsorizeaza cele mai importante festivaluri de poker din Romania in 2017!

Autor: | 21/12/2016

record-2-300x200Pokerfest si Unibet au incheiat un contract de colaborare pentru anul 2017 in urma succesului extraordinar avut de festivalul Unibet Open Bucuresti desfasurat intre 27 noiembrie si 4 decembrie, urmand astfel sa sponsorizeze cele mai importante festivaluri de poker de pe teritoriul Romaniei in anul urmator. Astfel, seriile de turnee Pokerfest, Israel Poker Championship si Romanian Poker Series se vor bucura de un succes si mai mare ca pana acum, veste mai mult decat excelenta pentru iubitorii pokerului din Romania, mai ales ca vor exista sateliti de calificare si pe internet. Iata ce au declarat cele doua parti la semnarea parteneriatului:

Sorin Constantinescu (CEO PokerFest): ”Prin programul intens de sateliti online pe Unibet vom contribui la realizarea obiectivului principal al circuitului nostru: marirea bazei de jucatori live. Existand posibilitatea de a gusta din placerea unui eveniment live important investind sume mici pentru calificari pe internet, la mesele noastre va creste numarul de debutanti si entuziasti ai fenomenului. Cei mai valorosi jucatori in circuitul PokerFest sunt figurile noi, iar aceasta colaborare pe ei ii vizeaza”.

Lucian Prisecaru (Country Manager Unibet Poker): ”Acordul de colaborare cu PokerFest face parte din strategia agresiva a grupului Kindred de cucerire a pietelor emergente, stabile legislativ. Promitem jucatorilor, in 2017, pe langa un program extrem de flexibil de sateliti online, multe alte surprize si promotii care sa le faca drumul catre arena live cat mai ieftin, comod si palpitant”.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!