Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Piatra Neamt – ultima zi de calificari online

Autor: | 17/04/2012

pokerfest 2012In aceasta saptamana ne pregatim pentru o noua etapa din cea mai mare serie de turnee live din Estul Europei. La Piatra Neamt, incepand de maine si pana Duminica, 22 Aprilie va avea loc cel de-al 3-lea festival din seria PokerFest 2012.

Structura va fi la fel ca si cea de la Cluj: un Main Event cu un buy in de 550E si posibilitatea de re-entry, 2 side eventuri ( 150E si 330E ), 2 supersateliti si probabil SNG-uri la cerere.

In plus, miercuri , cei care sosesc la Piatra Neamt sunt invitati la un welcome party unde isi pot cunoaste adversarii, se pot relaxa si isi pot face noi prieteni din lumea pokerului. Exista deci toate ingredientele pentru a face un eveniment de succes si la Piatra Neamt.

Peste 60 de jucatori s-au calificat deja pentru Main Event prin satelitii live desfasurati la Queen Casino in Bucuresti si prin satelitii online organizati de PokerStars.

In seara aceasta se va desfasura ultimul satelit online pe PokerStars. Te poti califica pentru Main Eventul de la Piatra Neamt cu doar 0,55E.

Turneul va avea loc la Hotel Central Plaza, unde te si poti caza cu 50E/noapte cu mic dejun inclus.

Urmareste siteul oficial PokerFest si sectiunea dedicata de pe forum pentru anunturi si ultimele updateuri de la turneu!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!