Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Piatra Neamt incepe in forta

Autor: | 04/10/2012

PokerFest Piatra Neamt

Recunoasteti personajele? Foto: PokerFest

Ne aflam aproape de finalul zilei cu numarul 2 de la debutul festivalului de poker de la Piatra Neamt si cu mai putin de 24 de ore inainte de startul evenimentului principal. Evenimentul de la Piatra Neamt este  un festival organizat  in timp record datorita problemelor intampinate cu partenerul local din Iasi.

Chiar inainte de finalul zilei cu numarul 2 putem spune ca decizia de a muta festivalul a fost cea mai buna si ca acolo unde pun mana un iubitor adevarat al jocului de poker cum este Narcis Olaru, impreuna cu echipa PokerFest nu are cum sa iasa decat un festival de poker de povestit multe luni de acum inainte.

Spunem asta pentru ca avem cifrele finale de la primii 2 supersateliti, care sunt intr-o mare masura si un indicator despre cat de reusit este un festival.

Avem asadar 157 de jucatori in prima zi, care au strans un numar de 32 de intrari la Main Event, iar astazi dupa finalizarea perioadei de rebuy si addon numarul final al jucatorilor a ajuns la nu mai putin de 195 si numarul de pachete acordate este de 41.

Numerele au crescut  fata de editia precedenta de la Piatra Neamt cand supersatelitii stabileau un record la acea vreme: 190 jucatori si 32 de pachete si daca atunci a fost un festival de success, fara indoiala ca acum jucatorii se vor simti din nou cel mai bine la Piatra Neamt. Asta probabil si din cauza petrecerii care va avea loc in aceasta seara unde  Fanfara de la Zece Prajini va sustine un recital de exceptie pe langa celelalte surprize pregatite de gazda Narcis Olaru.

Le uram succes participantilor la Main Event cat si celor care vor participa la Side Events!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!