Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest mai aduce o noutate: Primul “Ladies Event” la Bucuresti

Autor: | 30/01/2013

Mai putin de 2 saptamani ne despart de debutul primului turneu PokerFest din 2013 si iata ca organizatori mai vin cu o surpriza placuta, dupa ce s-au adus cateva modificari structurii turneelor si dupa ce satelitii live au primit din acest an locuri garantate.

Anuntul facut astazi ii bucura cu siguranta pe jucatorii de poker din Romania, intrucat evenimentul de la Bucuresti va incepe cu un eveniment dedicat jucatoarelor de poker.

Asadar, toate iubitoarele pokerului sunt asteptate Luni, 11 Februarie 2013 la ora 13:00 sa joace un eveniment dedicat numai lor, eveniment ce va avea un buy in de 200EUR ( second chance ) si cu structura la fel ca si la celelalte side eventuri PokerFest.

Speram ca turneul sa fie unul de succes si acest lucru depinde si de puterea voastra de convingere asadar va recomandam tuturor sa va indemnati partenerele sa isi ia inima in dinti si sa se aseze la masa de joc. Probabil ca multi dintre voi veti fi nevoiti sa le platiti si taxa de intrare, dar macar o sa castigati o saptamana de poker fara dureri de cap in cadrul PokerFest si daca va castiga atunci veti avea un mare motiv de mandrie.

Baietilor, va recomandam sa nu faceti ca Shaun Deeb in 2010 in Ladies Event de la WSOP ci sa jucati celelalte evenimente PokerFest disponibile :)

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!