Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Macedonia – un start tentant și încă timp suficient pentru drum și înscrieri!

Autor: | 24/06/2013

Primul supersatelit live - PokerFest Macedonia

După cum s-a anunțat deja, astăzi a debutat etapa Pokerfest Macedonia cu primul supersatelit de 25+5 euro.

Această etapă – mai atipică pentru circuitul PokerFest – nu a avut parte de multă animozitate în randul jucătorilor români, insă ar fi meritat, deoarece această primă zi este un început promițător – dacă luăm in calcul caracterul experimental al etapei.

În primul rând, informația cea mai interesantă pentru jucătorii români ar fi că nivelul de joc al participanților la primul supersatelit este sensibil sub cel de la festivalurile din țară.
Mulți jucători recreaționali dispuși să joace orice două cărți, participanți debutanți veniți dintre regularii jocurilor de cazino sau clienți veniți in sejur la complexul Princess dar și greci din zona Salonicului, veniți peste frontieră la cazino pentru a-și satisface nevoia de gambling.

Nu în ultimul rând sunt de remarcat condițiile excelente asigurate turneului si participanților: o sală generoasă și dotată cu toate atributele unui spațiu de lux, personal extrem de serviabil si un delicios bufet gratuit permanent pentru participanții la festival, pe toată durata sejurului!
Complexul Princess își merită pe deplin cele cinci stele și din acest punct de vedere nu puteam face o alegere mai bună pentru etapa mediteraneeană a festivalului nostru.

Bufet gratuit generos pentru jucatori in cadrul PokerFest Macedonia

Fieldul de jucători este pregătit și pentru partide de cash de-a lungul mini-vacanței – partide care s-ar putea să fie mai tentante pentru mulți decât turneul însuși!

Vestea bună e ca timpul nu este încă pierdut pentru cei care vor să prindă Main Eventul, și chiar unul din sateliții către acesta!
Următorul supersatelit de 25+5 Eur R+A va incepe mâine la ora 17:00, iar Main Eventul poimîine, miercuri la ora 16:00, așadar ar mai fi timp pentru o descindere la Gevgelija.
Zborurile catre Salonic sunt ieftine și rapide iar transportul de la aeroport până la cazino este gratuit.
Pe șosea, sunt șapte sute de kilometri, o distanță ce se poate acoperi în regim lejer în maximum 10 ore.

Pe scurt: fieldul e super-ușor, atmosfera e de cinci stele, drumul e simplu.
Vă așteptăm alături de noi, să vă prelungiți cu câteva zile frumoasa vacanță cu poker începută la Mamaia!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!