Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokerfest a facut public programul competitional pana la sfarsitul anului. Festivalul aniversar “Pokerfest 6 ani” este urmatoarea oprire din calendar

Autor: | 24/09/2017

generic Pokerfest a publicat zilele trecute programul competitional pana la sfarsitul anului, acesta incluzand 2 evenimente autohtone si un festival de cash care se va desfasura dincolo de hotarele tarii, in Malta. Astfel, urmatorul eveniment pe lista este “Pokerfest 6 ani”, un festival de poker aniversar care va avea loc in complexul de 5 stele Premier Palace din Bucuresti. Jocuri, concursuri, surprize, petreceri si multa voie buna pentru toti iubitorii pokerului care vor fi prezenti la Bucuresti in perioada 9-15 octombrie, asta pe langa evenimentele principale – Main Event €600 buy-in si HighRoller €1200 buy-in care vor atrage tot interesul pokeristilor din tara si nu numai.
Urmatorul eveniment va fi destinat iubitorilor de cash, va fi organizat in perioada 20-23 octombrie in Malta si va purta numele de Eurocash Poker Challenge, jocurile urmand sa se defasoare sub atenta supraveghere a lui Alexandru Cretu, director de turnee Pokerfest. Iata ce a declarat Alex Cretu cu privire la acest eveniment: “Intentionam ca acest prim festival de cash sa fie inceputul unei lungi si importante serii, jucate in diverse locatii europene, in conditii de joc cat mai tentante pentru grinderii de cash romani. Principalul nostru obiectiv este sa aducem impreuna bazine de jucatori recreationali cat mai diverse si sa le oferim conditii perfecte de joc si distractie.” Pe toata durata evenimentului, jucatorii vor avea bufet suedez gratis si vor putea participa la mai multe promotii si initiative-surpriza oferite de organizatori.
In fine, ultimul mare festival al anului este Unibet Open Bucuresti organizat in intervalul 29 noiembrie – 3 decembrie, acesta propunand un Main Event cu buy-in de €1.100 si un HighRoller cu buy-in de €2.200. Anul trecut, Main Event-ul Unibet castigat de Traian Bostan a batut toate recordurile de interes si participare, in urma succesului inregistrat brandul Unibet incepand o colaborare frumoasa cu Pokerfest Romania.

Iata asadar programul pana la finalul anului 2017:

Perioada Locatie Competitie Buy-in ME Buy-in HR

1. 9-15 octombrie Bucuresti PokerFest 6 Ani €600 buy-in Main Event €1200 buy-in HighRoller
2. 20-23 octombrie Malta Eurocash Poker Challenge ——-
3. 29 noiembrie – 3 decembrie Bucuresti Unibet Open €1.100 €2.200

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!